Forum » Strojna oprema » resevanje podatkov z diska
resevanje podatkov z diska
3ton ::
Halo!
Ali mi lahko kdo svetuje, kje bi lahko "popravili" hard disk IBM DTLA307030. Ni mi tolk do popravila hardwera, kot do resitve podatkov, ki so na disku. Ce ima kdo izkusnje s tem, da je disk kam poslal, da so mu resil podatke naj pove. Vceraj sem namrec kar naenkrat zaslisal skrtanje diska. Ker sta bila v masini dva, sem mislili da je crknu ta drug, ki pa nima vseh podatkov gor. Sem probal z IBMovimi orodji za diske kej nardit, pa tut prepoznal niso (IBM DFT, IBMFTOOL).
Ali mi lahko kdo svetuje, kje bi lahko "popravili" hard disk IBM DTLA307030. Ni mi tolk do popravila hardwera, kot do resitve podatkov, ki so na disku. Ce ima kdo izkusnje s tem, da je disk kam poslal, da so mu resil podatke naj pove. Vceraj sem namrec kar naenkrat zaslisal skrtanje diska. Ker sta bila v masini dva, sem mislili da je crknu ta drug, ki pa nima vseh podatkov gor. Sem probal z IBMovimi orodji za diske kej nardit, pa tut prepoznal niso (IBM DFT, IBMFTOOL).
bastadu ::
Hja reševanje podatkov te lahko zelo veliko stane, če ga daš kam v kakšno podjetje (tudi do 500kSIT in več). Dokler še disk tako škrta, se še da marsikaj narediti. Nesi dsk na kakšen drug komp pa probi rešit, če se da...
ABX ::
Moj IBM 30Gb je crknil prejšnji teden.
Za ga rešit sem ga probal dvakrat brcnit, a žal neuspešno.
Hmm, kje že hranim račune.
Za ga rešit sem ga probal dvakrat brcnit, a žal neuspešno.
Hmm, kje že hranim račune.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjen trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 26764 (25363) | Wolfman |
» | Reševanje podatkov z diskaOddelek: Strojna oprema | 4814 (4060) | Spajky |
» | Disk je crknil IBM DTLAOddelek: Strojna oprema | 1006 (841) | EjTi |
» | Disk Fujitsu (MPG3409AT) 40 giga fučOddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1087) | pucvoler |
» | Reklamacija diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1248) | Justy |