Forum » Zvok in slika » James Bond gunbarell
James Bond gunbarell
tomzy95 ::
Rad bi naredil tako imenovani >gunbarell< od jamesa bonda oz. tist k james bond na začetku filma vstop in ustreli s pištolo . S katerim programom je možno to nardit (če je možno z Adobe Premiere CS3 bi blo fajn)pa kje bi dubu kakšne tutoriale . Če se kakšn javi bi mi lohk tud on to nrdiu, bi mu biu zlo hvaležn.Aja zlo se s tem zafrkavam pa res prosm pomagite mi. Moj prjatu je tok zatežen , čist nč noče ,še s prstom ne migne (****** mu materna)
lp, Tomaž
lp, Tomaž
bluefish ::
bom rekel tako na pamet.
Narediš sliko tistega barella,... in jo uporabiš kot zgornjo masko, nato pa v ozadju predvajaš tisto vsebino. Za rdečino... pa se bo treba znajti.
Je pa najbrž na netu kak tutorial, ker se mi zdi, da nisi edini, ki bi o rad naredil.
Narediš sliko tistega barella,... in jo uporabiš kot zgornjo masko, nato pa v ozadju predvajaš tisto vsebino. Za rdečino... pa se bo treba znajti.
Je pa najbrž na netu kak tutorial, ker se mi zdi, da nisi edini, ki bi o rad naredil.
tomzy95 ::
Adobe After Effects
ja mastazeko ampak v tem tutorialu samo piše kako nardit , nč ni prkazan na programu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za "zaščito obraza" v videuOddelek: Pomoč in nasveti | 2108 (1093) | vratar |
» | After Effects - ideja za efektOddelek: Programska oprema | 1880 (1092) | #000000 |
» | Video editor za tale videoOddelek: Zvok in slika | 2056 (1847) | Sale_One0 |
» | Adobe After Effects TutorialOddelek: Programska oprema | 3385 (1764) | st0jko |