Forum » Loža » stol oz. fotelj
stol oz. fotelj
Carmack ::
Zdravo!
Mene zanima kako se kliče nekakšen stol ali fotelj, saj ne vem pod kaj sploh spada to.
Vglavnem stvar je ponavadi usnjena, ima obliko krogle oz valja in si lahko oblikuješ po svoje, polnjena je pa z peskom, perjem?
Bi bil zelo vesel vsakega namiga!
LP!
Mene zanima kako se kliče nekakšen stol ali fotelj, saj ne vem pod kaj sploh spada to.
Vglavnem stvar je ponavadi usnjena, ima obliko krogle oz valja in si lahko oblikuješ po svoje, polnjena je pa z peskom, perjem?
Bi bil zelo vesel vsakega namiga!
LP!
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
;-) ::
cena pa taka da te obrne. Če najde kdo kaj cenejšega (50€) naj napiše.
heh za tak denar sem že jaz iskal kaj podobnega. Sicer bi jaz imel take malo nižje videl pa sem jih v rutarju ali dipotu 1x takrat nisem gledal cene.
nastyboy ::
Ola,
meni se zdi da sem enega enkrat kupilv Harvey norman, ali pa je bil mogoče Rutar. En od teh dve pa je bil ziher. bil pa je okoli 13.000sit (za orientacijo)
LP
meni se zdi da sem enega enkrat kupilv Harvey norman, ali pa je bil mogoče Rutar. En od teh dve pa je bil ziher. bil pa je okoli 13.000sit (za orientacijo)
LP
Hardstyle ::
O višini tudi jaz nevem katero bi imel, verjetno bi moral prej preizkusit zadevo, da vidim če mi paše.
Kako pa drugi opisujete sedenje,poležavanje in delo na takih foteljih?
Kako pa drugi opisujete sedenje,poležavanje in delo na takih foteljih?
Okapi ::
Ko se ti začne poznati EMŠO, težko vstaneš iz njih Na sploh so bolj primerni za otroke. Za delat definitivno niso.
O.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meizu predstavil telefon brez gumbov, rež in priključkovOddelek: Novice / Android | 10064 (6442) | Stari maček |
» | Windows telOddelek: Mobilne tehnologije | 2391 (1704) | Domobrancek |
» | Printer do 100€Oddelek: Kaj kupiti | 1481 (1172) | Blinder |
» | Prvo polnjnje GSM-a - zakaj 16 ur?Oddelek: Loža | 4695 (3854) | boych |
» | Nakup miške brez wirelessOddelek: Kaj kupiti | 1290 (1096) | |_CoBrA_| |