Forum » Loža » orbitalno varilni aparat
orbitalno varilni aparat
jishiri ::
zdravo.
po dolgem brskanju po googlu sem obupal in pisem tukaj in prosim za pomoc, iscem obitalni varilni aparat, in me zanima kje v sloveniji poradajajo take aparate saj namrec smo se vpodjetju odlocili za nakup letega zaradi potrebe in zahtev narocnikov...
hvala...
LP, JM
po dolgem brskanju po googlu sem obupal in pisem tukaj in prosim za pomoc, iscem obitalni varilni aparat, in me zanima kje v sloveniji poradajajo take aparate saj namrec smo se vpodjetju odlocili za nakup letega zaradi potrebe in zahtev narocnikov...
hvala...
LP, JM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odvoz starega aparata (ob nakupu novega)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4360 (3509) | reeves |
» | Brisanje meja med slušnimi aparati in pametnimi slušalkamiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9885 (8267) | Markoff |
» | Fiksni zobni aparat (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17361 (15960) | gruntfürmich |
» | Prosim za nasvet ob nakupu varilnega aparataOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7321 (7080) | pavl |
» | Skoraj gluha - naprava?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3249 (2668) | jozekuch |