» »

Ali obstaja program, ki ti pokaže kaj je narobe z grafično kartico?

Ali obstaja program, ki ti pokaže kaj je narobe z grafično kartico?

Jankolovski ::

Živjo, iščem program ki bi mi testiral grafično kartico in našel morebitne napake?
In sicer ko igram kksno igrico nekaj časa se mi na ekranu pokažejo vodoravne majhne črtice in nekakšni vijolični odtenki!
Prvo sem mislil da so driverji in sem naložil nove potem tut ni bilo uredu in sem probal še z malo starejšimi napaka se še vedno pojavlja!

Če je meu kdo podobne probleme naj mi svetuje oziroma če pozna kaksen program ki bi mi testiral rame na grafični ali kaj drugega!

Hvala za razumevanje

blackbfm ::

Ne rabiš programa. Če maš srečo se grafična samo pregreva, drugače pa je fuč oz. lahko ti totalno crkne kadarkoli.

Kaj pol mi je nabolš da jo nesem na servis testirat a? Sej u garanciji je še eno leto, sam ker sem odvisen od računalnika in bi rad to sam pogledal kaj je narobe, ker tm pol boh ve kolk moreš čakat da ti to stestirajo!

Kaj pa kksna meritev temperature sam nebi smeu bit problem ker ma grafika vse solidne kapacitatorje ki držijo veliko več kolkr navadni hmmm!
Mam pa tole

huek111 ::

Gpu-z LINK

Zgodovina sprememb…

• spremenil: huek111 ()

Evo GPU-Z pravi fan speed je na 50%, temperatura je 48 stopinj, gpu core clock 710MHz in GPU memory clock 1000.00 MHz!
Sicer podpira mi gpu memory clock 2000 MHz glede na specifikacije Leadtek-a!
Tko da pregreva se ne, zdej bom probu mal špil špilat pa bom pol pržgou gpu-z da vidm kolk se segreje!

Zdele sm sprobal še igrco in pol CPU-Z in je pokazal 57 stopinj tko da to je pomojm kul!
Hmm kako bi pa rame na grafiki sprobal da vidm če delajo ok ???

blackbfm ::

V igrah ne sme bit črt, pik in podobno. Jaz bi na tvojem mestu počakal skoraj do konca garancije (če bo zdržala seveda) potem bi jo šel pa menjat:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTX 970 Lag v novih igrah (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
586494 (5150) gddr85
»

Navijanje SLI 970

Oddelek: Navijanje
334777 (3713) mateii
»

expertvision rd 4850

Oddelek: Strojna oprema
121447 (1218) rkajtn
»

GF 6600gt