» »

Dvoriščna vrata (kako?)

Dvoriščna vrata (kako?)

Hardstyle ::

Pozdravljeni,

zanima me, če je že kdo poskušal narediti dvoriščna vrata na pogon? Torej gre se za tista vrata, ki so pred vhodom na zemljišče (3.5m dolga in 1,30m visoka). Vrata že imam (sam skupaj zašvasal pa je kar dobro izpadlo) sedaj pa bi rad vse skupaj naredil na pogon oz. na pilota, ker je dokaj mučno zmeraj vrata odpirat in zapirat, v bistvu se jih samo potisne po tiru, ker imajo dva koleščka.

Sem bil pri vratko-tu in mi je naredil predračun (za pogon) 750€, kar se mi zdi predrago in zato iščem kako home made zadevo. Pilota že imam vendar ne poznam njegove frekvence oz. spektra na katerem deluje (odpira garažna vrata). Pilot ima dve tipki v uporabi pa je samo ena zato me zanima, če bi se ga dalo kako uporabit?

vladika ::

Pred novim letom konstruiral dvoriščna vrata na avtomatski pogon.Prišel do pogona in tu se je ustavilo saj nisem našel pogona pod 700€, kje pa še je montaža. Tako, da bi jaz na tvojem mestu kar vzel od tega, ki ga navajaš in tudi montažo prepustil njemu saj imaš potem tudi garancijo.

LP Vladika!

P.S: Osnutek

Ti imaš dvokrilna vrata jaz bi pa rabil nekaj za "potegnit".

Zdaj sem na bolhi našel TOLE.

Zgleda, da je to to kar iščem saj ima verižni pogon in bi se verjetno dalo naredit, da bi vrata "vleklo" vendar nevem kakšna je kaj moč tega pogona.

edit:
Pogon za dvokrilna vrata 520€

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

Verižni pogon? A ni tole za zobato letev?

Pa to sem mislil samo nisem vedel kak se prav reče :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hormann vrata - daljinec

Oddelek: Kaj kupiti
109667 (374) c3p0
»

Remote control za vrata ograje

Oddelek: Pomoč in nasveti
81636 (1237) laguna1
»