» »

Zvoka ni - integrirana zvočna

Zvoka ni - integrirana zvočna

drVrh ::

LP

Imam problem, formatiral sem računalnik, ponovno namestil WinXP Pro, vse driverje za matično, grafično pa audio driver za integrirano zvočno kartico na matični plošči, tukaj se pojavi problem, ko nameščam driver za zvočno, mi sredi namestitve vrže ven napis:

Ni možna nemestitev HD audio manager

No ko želim poslušati glasbo na Youtube ali v Winampu, zvoka ni, spodaj v orodni vrstici pa imam ikono nekega HD audio managerja, no in tam notri ko tam tisti play tam pa slišim glasbo iz zvočnikov! Zakaj pa pri drugih ne pa ne vem, prosim za pomoč!

drVrh ::

Sem zelo ponosen na sebe rešil sem zgornji problem, ni mi dalo mira zato pisal v google vse moogoče, sedaj se šele zavedam kako pomebna je angleščina, v šoli mi gre slabo pri njej zato mi je antipatična, toda k problemu, ni mi dalo mira in sem pisal razno notri.

Ko mi je vrglo ven en link na nek forum kjer so dali gor ta HD audio manager toda nekaj verzij pred tem, no in ta mi je enako vrgel napako ven toda z novo odrešilno vrstico kodo napake, no nato je bil problem rešen.

Ta koda napake je:
0xE0000227

Ko sem to napisal v google, mi je vrglo ven nek forum, na katerem je nekdo bil z istim problemom toda, nekdo drug mu je ''bluzil'' z nevem kakšnim zadevam, toda omenil je nek Microsoft UAA bus driver, no firbec me je matral, kaj je to, sem ga šel iskat naravnost v Device Manager (Upravitelj opravil), tako sem ga našel onemogočil, odstranil ter ponovno namestil ta HD audio manager datoteko in, heureka, namestitev je potekala brez napak nato ap je še sledil ponovni zagon računalnika in računalnik se je zbudil s tistim običajnim tjunpijum zvokom!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 - Ni zvoka(ne zazna)

Oddelek: Pomoč in nasveti
15974 (865) shadeX
»

Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )

514379 (3291) hdx
»

Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilno

353500 (3030) connel
»

matični plošča

121737 (1591) tine88
»

Pomoc pri audio nastavitvi za PC.