Forum » Pomoč in nasveti » VISTA Aero Unrated
VISTA Aero Unrated
dash_wallace ::
Pozdrav.
Resnično me zamima, zakaj mi ne dela AERO ozirmo mi ne gre Windows Experience Index: Unrated
Imam vse gonilnike in update poinštalirane.
Imam grafično Radeon 4850
Prosim Prosim za pomoč :)
Resnično me zamima, zakaj mi ne dela AERO ozirmo mi ne gre Windows Experience Index: Unrated
Imam vse gonilnike in update poinštalirane.
Imam grafično Radeon 4850
Prosim Prosim za pomoč :)
Da... Smo ne vem zakaj mi ne napiše ocene tam, ko narediš index. Ocena mi piše: unrated 1.0 in se mi res ne sanja kako in zakaj, če pa imam vse poinštalirano. Po vrhu je še celo čisto nova mašina.
klemen3 ::
klikn update my score v "performance information and tools"
pol se ti bo pa aero avtomatsko vklopu
pol se ti bo pa aero avtomatsko vklopu
Aero Mi sicer dela. Ampak ne vem zakaj za hudiča mi ne napiše ocene. DA, SEM ŠEL SKOZI OCENJEVANJE in ne napiše nobene napake, samo gre skozi in ocena ostane nespremenjena prvotni... Windows Experience Index: Unrated
Rotaidal ::
Katero visto pa imaš? Ni bil neki fix za to? Ker je kolegu vse kazalo oceno 1.0, sedaj pa mu 5.8.
Imam: Ultimate 64 bit
Da, ziveti se da. ampak če je zadeva mišljena, da dela. Potem mora delati.
Da, ziveti se da. ampak če je zadeva mišljena, da dela. Potem mora delati.
Ne boste verjeli. Računalnik sem danes po par dneh vžgal in še enkrat poizkusim z indexom, da bi dobil oceno in ENOSTAVNO DELA. Zakaj naenkrat brez sprememb dela se ne bo nikoli vedelo.
LP
LP
miranpozar ::
Po vseh teh letih boja z Windozi, se še vedno čudite?
It's not a bug, it's a feature.
It's not a bug, it's a feature.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | intel Hd 4000 težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 934 (802) | d_DJ |
» | Windows experience index (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10189 (6941) | Janac |
» | slabo predvajanje HD filmovOddelek: Strojna oprema | 4353 (3653) | hojnikb |
» | Windows 7 non-stop zmrzujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1549 (1408) | darkolord |
» | Preizkusite Visto v brskalnikuOddelek: Novice / Brskalniki | 4593 (2880) | MrStein |