Forum » Pomoč in nasveti » USB 2.0 TO Fast Ethernet Adapter
USB 2.0 TO Fast Ethernet Adapter
Brez Gesla ::
Pozdravljeni!
Pred parimi leti sem nabavil prenosnik v katerega je trescila strela preko ADSL modema in skurila mrezno kartico, tako da mrezna ni vec uporabna. Ker pac nujno rabim dostop do interneta sem sel na racunalniski servis kjer so mi predlagali naj raje kupim USB 2.0 TO Fast Ethernet Adapter, ker bi me menjava maticne plosce na kateri je skurjena mrezna prisla prevec(prevec denarja). Na servisu sem kupil ta adapter, tam pa so mi tudi nalozili gonilnike za zgoraj omenjen adapter. Sedaj sem racunalnik sformatiral in ne najdem vec driverjev za to zadevo. Iskal sem ze po internetu, nekaj razlicnih driverjev sem si ze zlowdal, vendar nobeni od teh ne delujejo. Zanima me ce ima kdo slucajno doma to zadevo, ali pa ve kje dobiti gonilnike ker zraven nisem dobil nobenega CD-ja z gonilniki.
Zadeva izgleda takole: [url=href="http://www.dooyoo.co.uk/network-adapter...
Pred parimi leti sem nabavil prenosnik v katerega je trescila strela preko ADSL modema in skurila mrezno kartico, tako da mrezna ni vec uporabna. Ker pac nujno rabim dostop do interneta sem sel na racunalniski servis kjer so mi predlagali naj raje kupim USB 2.0 TO Fast Ethernet Adapter, ker bi me menjava maticne plosce na kateri je skurjena mrezna prisla prevec(prevec denarja). Na servisu sem kupil ta adapter, tam pa so mi tudi nalozili gonilnike za zgoraj omenjen adapter. Sedaj sem racunalnik sformatiral in ne najdem vec driverjev za to zadevo. Iskal sem ze po internetu, nekaj razlicnih driverjev sem si ze zlowdal, vendar nobeni od teh ne delujejo. Zanima me ce ima kdo slucajno doma to zadevo, ali pa ve kje dobiti gonilnike ker zraven nisem dobil nobenega CD-ja z gonilniki.
Zadeva izgleda takole: [url=href="http://www.dooyoo.co.uk/network-adapter...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dodajanje serial PORT-a na novejši računalnikOddelek: Strojna oprema | 2248 (1774) | crniangeo |
» | Kupljen adapter IDE V SATA in obratno noče delatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1635 (1281) | WinXP |
» | Čitalec diskov St-Lab U-390!Oddelek: Strojna oprema | 2447 (1789) | Spajky |
» | Počasen prenos podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1613) | MrStein |
» | Prenosnik z RS 232 portomOddelek: Loža | 3493 (1275) | DimmniBurek |