» »

Internetni problem

Internetni problem

aleesh ::

Imam en velik problem vsaj za mene :)
Včeraj sem preklopil internetnega ponudnika.. iz siola sem šel na amis. Vzel sem trojček paket. Se pravi internet, telefonija, televizija... Televizija dela normalno, telefonija pa tudi. Internet pa me zajebava. Problem je ker na sestrinemu laptopu deluje internet normalno, na mojem osebnem računalniku pa noče in noče... Ko dam vzpostavitev povezave, mi računalnik lepo poveže, vendar ko odprem Firefox ali IE in napišem npr. google.si mi spodaj v brskalniku napiše: Spletno mesto je bilo najdeno, v pričakovanju odgovora.. in potem to nalaga nalaga in nikoli ne naloži, se pravi ne odpre strani... Ne deleuje mi ne messenger ne nič v zvezi z internetom. Kaj bi lahko bilo tu narobaj? :S Je pa res da ima sestra na laptopu XP-je jst pa Visto... Vendar tu mislim da ni problema. Prej ko sem imel siol je vse delalo normalno tako kot je treba. Upam da da mi boste kaj v pomoč :) hvala!

LP, Aleš

Ciklamen ::

Nastavit moraš domače omrežje.

Imaš na kabel ali brezžično?
- End of the Post ->

na kabel..
kako to nastavim? a potem bo delalo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: aleesh ()

Ciklamen ::

Huh, že en čas nisem tega delal na Visti, vendar poglej pod svoje povezave v spodnji desni ikoni in malo pomrdaj v nastavitvah.

Imaš Router ali samo preko modema?
- End of the Post ->

toxius ::

ali imaš slučajno vpisane DNSje od Siola v TCP/IP nastavitvah mrežne?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: toxius ()

Em problem rešen... fora je pa vrjetno bla v temu programu od amisa k sm ga naložu gor an... k kuj ko sm ga zbrisov dol mi je začel delat normalno... ta program F-security al kaj je ;) hvala vam vseeno :)

toxius ::

Em problem rešen... fora je pa vrjetno bla v temu programu od amisa k sm ga naložu gor an... k kuj ko sm ga zbrisov dol mi je začel delat normalno... ta program F-security al kaj je ;) hvala vam vseeno :)

jup ta nadzor njihov je nadležna stvar in veselo nadzira ves promet

stleoric ::

Po defaultu v večini primerov sicer Amis Internet Security ne blokira povezave, če pa so problemi, pomaga izklop firewalla (Internetni Ščit --> Spremeni --> Dovoli vse).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: stleoric ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SIOL ali AMIS? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11722950 (16721) Tydek
»

Tuš telekom trojček - počasen internet?

Oddelek: Zvok in slika