Forum » Operacijski sistemi » Slackware 12.2 + asus HD3650 problem
Slackware 12.2 + asus HD3650 problem
Bojevnik ::
Imam nameščen Slackware 12.2 in imam grafično kartico asus HD3650, toda mi pa dela probleme xorg.
Ali so barve čudne(vesa) ali zašteka (uradni glfrx driverji) ali pa je samo tema, ki pa sicer ne zašteka(vgrajeni radeon driverji).
Kolikor sem googlal gre za "znan" problem (ne samo za mojo kartico ampak naj bi bili vgrajeni radeon driverji nekaj pokvarjeni),
čeprav pri meni tudi vesa driverji ne delajo vredu.
Probal sem pa do sedaj sledeče:
v xorg.conf sem dodal pod Device:
Option "DRI" "False",
dodal sem tudi:
poleg tega sem tudi probal uradne driverje toda tudi ne deluje.
Ima kdo podoben problem ali mogoče kakšno idejo?
Ali so barve čudne(vesa) ali zašteka (uradni glfrx driverji) ali pa je samo tema, ki pa sicer ne zašteka(vgrajeni radeon driverji).
Kolikor sem googlal gre za "znan" problem (ne samo za mojo kartico ampak naj bi bili vgrajeni radeon driverji nekaj pokvarjeni),
čeprav pri meni tudi vesa driverji ne delajo vredu.
Probal sem pa do sedaj sledeče:
v xorg.conf sem dodal pod Device:
Option "DRI" "False",
dodal sem tudi:
Section "DRI" "False" Mode 0666 EndSection,
poleg tega sem tudi probal uradne driverje toda tudi ne deluje.
Ima kdo podoben problem ali mogoče kakšno idejo?
- spremenilo: Bojevnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gentoo - problemi z framebuffer in ifconfig (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4996 (4320) | Zaibatsu |
» | Težave z resolucijo na Linux sistemuOddelek: Operacijski sistemi | 1471 (1253) | INVICTRA |
» | slack 10.2 in driverjiOddelek: Operacijski sistemi | 1305 (1155) | Bojevnik |
» | KDE, kje je toolbar?Oddelek: Operacijski sistemi | 954 (856) | Matri[X] |
» | Radeon 9000pro & SuSE 9.0, a komu dela?Oddelek: Operacijski sistemi | 1272 (1185) | ajagodnik |