Forum » Strojna oprema » Problem na matični plošči
Problem na matični plošči
damek93 ::
Zdravo...kupu sem matično ploščo asus m3a78-em...zmontiru v računalnik...priklopu se kable in ko sem v napajalni kabel vtaknu v računalnik se mi je avtomatsko zagnal ventilator od procesorja...ko sem pa pc hotel prižgati pa mi ni šlo...pol sem pa zdai nesel v pikanet nai ga pogledajo...zanima me kaj bi to lahko bilo?
- premaknil iz Mali oglasi: OmegaBlue ()
ja to nism sigurn, sm ko sem biu v pikanetu je tisti previlno priklopo in ni se ni prižgal, tako da je zdai račulanik ostal v pikanetu da ga pregledajo,,,
oberskitona ::
Jas sem imel enkrat problem, ko sem vse sestavil in povezal vse komponente in vklopil stikalo na napajalniku se je v časovnem intervalu 20 sekund prižgala lučka zavrtelo je ventilator na procesorju, pol pa tema in nobenega odziva na pritisk tipke vklop.
Vrnil v trgovino in dobil novo osnovno ki je bila defektna.
Vrnil v trgovino in dobil novo osnovno ki je bila defektna.
Ja...danes sem dobil plato iz servisa in rekli so, da ne deluje...možno, da sem jo sam skuru al pa sem že tako dobu...tako, da se zdaj plato odposlal nazaj in dobim novo...
Mitja358 ::
Ja...danes sem dobil plato iz servisa in rekli so, da ne deluje...možno, da sem jo sam skuru al pa sem že tako dobu...tako, da se zdaj plato odposlal nazaj in dobim novo...
Ka se pa špilaš če se nej za tau
Zaj bar neboš drego cod4.
P.s: pozabo san, staro še maš.
Mitja358 ::
Sai se pa mene nejde za cod4...ge san nei tij:D
znan, zajebavlen te. Jah pač se s statiko neka skuro, samo dobro ka te elektroneka nazaj zeme.
Ka pa če se mel isto kak ge napako?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mitja358 ()
vinkl25 ::
Te pa je šla plata.Ja ima Mitja358 prav zgleda da ti je statična elektrika kaj skurla.Ti bojo na servisu zrihtali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjene plošče zaradi "zmaličenih" BIOSovOddelek: Navijanje | 3662 (978) | sbawe64 |
» | Zavrnitev stvarne napakeOddelek: Mobilne tehnologije | 4971 (4277) | Diogenes |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 2520 (2275) | zinedine |
» | Asus p5q Pro Turbo startup problemOddelek: Strojna oprema | 1694 (1405) | Engineer_SLO |
» | nov pc do 1500€Oddelek: Kaj kupiti | 1598 (1293) | st0jko |