Forum » Programiranje » PS3 programiranje
PS3 programiranje
Phoebus ::
A je kdo naredil kaj na PS3? S tem ne mislim programiranje v linuxu ki je tekel na PS, ampak prav za programiranje aplikacije ki bi tekla v "ps3 OS", podobno kot FAH?
Na hitro sem vnesel iskanje "ps3 programming" v google, pa bolj kot ne najdem samo vire kako se spravi nanj YDL in na njem skompajla določene teči (kar me pa ne zanima toliko)..
Na hitro sem vnesel iskanje "ps3 programming" v google, pa bolj kot ne najdem samo vire kako se spravi nanj YDL in na njem skompajla določene teči (kar me pa ne zanima toliko)..
Senitel ::
Te zadeve so drgač zelo zaprte in ograjene z NDA-ji, ker v bistvu dobiš za zajeten kupček € developer različico PS3 skupaj z vsem potrebnim software-om in dokumentacijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony predstavil igralni plošček ter strojno in programsko opremo PlayStation 4Oddelek: Novice / Konzole | 12182 (9592) | Jst |
» | Ohlapnejše zahteve za Xbox 360 igreOddelek: Novice / Konzole | 4023 (3222) | Jst |
» | PlayStation 3 Slim tudi uradno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 13467 (9329) | Jst |
» | Igranje na konzoliOddelek: Strojna oprema | 2065 (1573) | opeter |