Forum » Pomoč in nasveti » Run dll as app
Run dll as app
juvanjan16 ::
vbohinc ::
Poskusi takole:
Zaženi Ukazni Poziv (Start meni -> Zaženi -> Vpiši: cmd -> Pritisni OK)
V CD-ROM vstavi namestitveni plošček in zatem v ukazni vrstici zaženi naslednji ukaz: expand d:\i386\appwiz.cp_ %windir%\system32\appwiz.cpl (d:\ zamenjaj s priklopno točko svojega optičnega pogona)
Lahko pa poskusiš tudi dodati rundll32.exe k izjemami za DEP (Data Execution Prevention)
Start meni -> Zaženi -> Vpiši: sysdm.cpl -> Pritisni OK
Napredno -> Zmogljivost | Nastavitve -> Data Execution Prevention in izbereš Vklopi DEP za vse programe in servise razen tiste, ki jih bom določil. -> Dodaj -> %windir%\system32\rundll32.exe -> Odpri -> OK
Zaženi Ukazni Poziv (Start meni -> Zaženi -> Vpiši: cmd -> Pritisni OK)
V CD-ROM vstavi namestitveni plošček in zatem v ukazni vrstici zaženi naslednji ukaz: expand d:\i386\appwiz.cp_ %windir%\system32\appwiz.cpl (d:\ zamenjaj s priklopno točko svojega optičnega pogona)
Lahko pa poskusiš tudi dodati rundll32.exe k izjemami za DEP (Data Execution Prevention)
Start meni -> Zaženi -> Vpiši: sysdm.cpl -> Pritisni OK
Napredno -> Zmogljivost | Nastavitve -> Data Execution Prevention in izbereš Vklopi DEP za vse programe in servise razen tiste, ki jih bom določil. -> Dodaj -> %windir%\system32\rundll32.exe -> Odpri -> OK
Human nature is not a machine to be built after a model, and set to
do exactly the work prescribed for it, but a tree, which requires to grow
and develop itself on all sides...
vbohinc ::
Revo Uninstaller, ta po odstranitvi programa še pregleda sistem in omogoča odstranitev ostankov, poleg tega pa vsebuje še nekaj orodji za čiščenje sistema. Za odpravljanje težav z Windows Installer-jem (MSI) pa priporočam Windows Installer CleanUp Tool.
Human nature is not a machine to be built after a model, and set to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nekaj enostavnega za vsakdanjo rabo...Oddelek: Programiranje | 1998 (1515) | milan0 |
» | Windows XP težave...Oddelek: Operacijski sistemi | 1862 (1728) | edey |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2226 (2040) | In Extremis |
» | Data Execution Prevention (DEP)Oddelek: Operacijski sistemi | 1641 (1324) | B_U_R_I |
» | win xp - zaklepanje rčunalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1768 (1534) | ToniT |