Forum » Programska oprema » Word - ne pokaže mi noge
Word - ne pokaže mi noge
mare_en ::
Lep pozdrav,
mam eno težavo v wordu. Ko sem začel delati nalogo v wordu mi je delalo vse lepo(kazalo je glavo in nogo). Kasneje pa sem hotel nastavit da bo v nogi različne strani po odsekih (prve dve strani brez označbe strani, naslednje strani z rimskimi številkami, še naprej pa z arabskimi). Problem je nastal da sem najprej poskušal brez nastavljanja odsekov in kar naenkrat se mi noga ni več prikazovala ko sem urejal glavo. sedaj imam zrihtane odseke in mi kaže ob strani ko z drsnikom se pomikam nižje za vsak odsek svoje številke...samo noge ni nikjer.
Prosim za pomoč, hvala
LP mare_en
mam eno težavo v wordu. Ko sem začel delati nalogo v wordu mi je delalo vse lepo(kazalo je glavo in nogo). Kasneje pa sem hotel nastavit da bo v nogi različne strani po odsekih (prve dve strani brez označbe strani, naslednje strani z rimskimi številkami, še naprej pa z arabskimi). Problem je nastal da sem najprej poskušal brez nastavljanja odsekov in kar naenkrat se mi noga ni več prikazovala ko sem urejal glavo. sedaj imam zrihtane odseke in mi kaže ob strani ko z drsnikom se pomikam nižje za vsak odsek svoje številke...samo noge ni nikjer.
Prosim za pomoč, hvala
LP mare_en
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9309 (2485) | Galaxy |
» | Zrcalni roboviOddelek: Programska oprema | 4572 (2451) | hodor |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10536 (7745) | nhjghvfhj |
» | Word, kako številčiti strani šele od nekje naprej ?Oddelek: Programska oprema | 3142 (3055) | l0g1t3ch |
» | Noga in glava-WordOddelek: Programska oprema | 5513 (5408) | CitroX |