Forum » Elektrotehnika in elektronika » Speaker/microphone z RJ11 konektorjem
Speaker/microphone z RJ11 konektorjem
Sims84 ::
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje: in sicer me zanima, če ima kdo kako idejo o tem ali obstaja oz. kje bi lahko dobil tak enostaven mikrofonček in speaker v enem z RJ11 konektorjem. Sepravi nekakšno nadomestilo telefonski slušalki oz. slušalkam z mikrofonom. Zaradi same voltaže sem malce skeptičen (speaker), da takšna zadeva sploh obstaja.
Hvala za odgovore,
Lp, Simon
Imam eno vprašanje: in sicer me zanima, če ima kdo kako idejo o tem ali obstaja oz. kje bi lahko dobil tak enostaven mikrofonček in speaker v enem z RJ11 konektorjem. Sepravi nekakšno nadomestilo telefonski slušalki oz. slušalkam z mikrofonom. Zaradi same voltaže sem malce skeptičen (speaker), da takšna zadeva sploh obstaja.
Hvala za odgovore,
Lp, Simon
M@73Y ::
Najbolj enostavno je kupiti en starejši telefon. Itak pa za par € dobiš že novega. To bi bila najboljša rešitev.
Za kaj bi pa uporabljal?
Za kaj bi pa uporabljal?
..jump into psytrance tunnel..
Sims84 ::
Star telefon ne pride v poštev. Uporabljal bi za prostoročno komunikacijo. Recimo po funkcionalnosti enako temu, s tem da ni wireless ampak ima kabel in se lahko vklopi v RJ11 konektor. Ne vem kako je z napajanjem take zadeve, ker verjetno je to kar pride ko kablu premalo za speaker. Skratka, zaželeno je, da ekstra napajanje ne bi bilo potrebno, ni pa nujno.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | RJ45 v 2xRJ11 adapterOddelek: Omrežja in internet | 984 (873) | starfotr |
| » | Telefonski kabel do modema ali UTP do telefonskega kablaOddelek: Omrežja in internet | 6924 (5999) | Invictus |
| » | Internet preko stare telefonske linijeOddelek: Omrežja in internet | 5073 (4313) | Duhec |
| » | Telefonska linija prek lanOddelek: Omrežja in internet | 2173 (2050) | -žiga- |
| » | Povezava iz omarice do modemaOddelek: Omrežja in internet | 5709 (4845) | ZGI |