» »

epu-6 engine

epu-6 engine

oberskitona ::

Imam en problem in sicer imam plato asus p5q pro, in grafično kartico saphire 4850 512mb, ko naložim epu-6 engine mi zazna vse razen vga pri vseh drugih komponentah je lučka pri vga pa ni. Ko kliknem na ikono se mi izpiše da naj vstavim podprto grafo iz njihovega seznama ali naložim ASUS smart doctor ali kdo ve kako naj rešim zadevo in ali če naložim asus smart doctor so to potem drajveri za grafično ali orginalni drajver ostanejo to pa je potem samo dodatek epu-ju.

hvala

Mordecai ::

Sam imam P5Q pro in Sapphire 4870 in mi oddelek z grafično ne dela. Kliknem in Vse zamrzne. Sicer pa zakaj sploh rabiš Epu-6?

P.S. Težave sem elegantno rešil, da sem zbrisal epu-6. :)

haha samo zanima me če kaj stiša še grafično recimo ko vgasnem monitor ko se kaj dol vleče da lažje spim če je računalnik v vklopljen ponoči.

bibip ::

ati tray tools ... pod overclock lahko nastavljaš ventilator

TOP ::

epu-6 engine je za manšo porabo elektrike,ko PC ne rabiš

ja saj za to se gre ko se nekaj dol vleče da upočasni epu-6 engine vse kar je nepotrebno oz. zmanjša na tako mero kot je potrebno in jas bi rad samo da mi še porabo energije nadzoruje za vga ker ko samo torrent laufa nekaj grafika ni glih pomembna
ati traj tools pa itak vem ja in je na avtomatsko naret in mi pade nekje na okrog 10-11% vent ko je računalnik v uporabi za torrente in kako surfanje po netu

mare4444 ::

v programu epu-6 engine ne morem nastavljati grafične kartice zato sem inštaliral smart doctor 5.51, ki pa mi napiše cant find graphic card. imam grafično 4890 in win 7 64bit. ima kdo kakšno idejo?

luky ::

Imam ASUS grafično HD 4850 in Smart doctor dela 100% vredu.
luky!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RAM dilema

Oddelek: Strojna oprema
242415 (1766) OVID
»

Problemi z matično ploščo P5Q Deluxe

Oddelek: Strojna oprema
6951 (753) Rudolf