Forum » Kaj kupiti » Katero lcd televizijo za IP televizijo(siol) kupiti??? (do 42")
Katero lcd televizijo za IP televizijo(siol) kupiti??? (do 42")
noname11 ::
Pozdravljeni, odločam se za nakup lcd televizije, zato me zanima katere izmed
te ponudbe, ki je na trgu ustreza pogojem, ki sem jih naštel v naslovu.Televizija
po priklopljena izključno na siolov tv komunikator sagem, spremljal jo bom z razdalje
3 metrov.Zbegan sem predvsem, zaradi kratic, ki se pojavljajo pri opisu dvb-t dvb-c, mpeg2
mpeg4....itd., zato me zanima ali te kratice igrajo kakršnokoli vlogo pri tem na kak vir
je televizija priključena.
V glavnem sprejemam predloge in nasvete glede nakupa.
Hvala za odgovore.
LP!
te ponudbe, ki je na trgu ustreza pogojem, ki sem jih naštel v naslovu.Televizija
po priklopljena izključno na siolov tv komunikator sagem, spremljal jo bom z razdalje
3 metrov.Zbegan sem predvsem, zaradi kratic, ki se pojavljajo pri opisu dvb-t dvb-c, mpeg2
mpeg4....itd., zato me zanima ali te kratice igrajo kakršnokoli vlogo pri tem na kak vir
je televizija priključena.
V glavnem sprejemam predloge in nasvete glede nakupa.
Hvala za odgovore.
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Televizija brez televizije, možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17649 (15488) | 34054 |
» | Digitalna televizija!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7089 (5612) | robotek87 |
» | Nakup LCD/LED televizijeOddelek: Kaj kupiti | 2099 (1504) | AapocalypseE |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11997 (8457) | AngelOfDeath |
» | Digitalna televizija v SlovenijiOddelek: Zvok in slika | 1963 (1875) | SasoS |