Forum » Pomoč in nasveti » Problem z avtordijem- koda!!! FOCUS C-MAX
Problem z avtordijem- koda!!! FOCUS C-MAX
predpat ::
Živjo,
lepo prosim za pomoč ... Pri Ford Focusu c-max letnik 2004 imam zakodiran radio. Od pooblaščenega servisa iz Italije sem dobila kodo, ker pa je bila verjetno že večkrat vtipkana - napačna, jo ne sprejme. Avto sem kupila pred 3 tedni in je bil radio že zakodiran, tako da sem komej sedaj dobila kodo in učirej probala ...
Sedaj malo kličem po Fordovih servisih po Lj in vsi strašijo s tem, da je mogoče radio za nič. Je pa baje mal problem v tem, ker ma avto navigacijo. Imam pa vse podatke o radiu part number, serial number, mechanism part number, serial number, kodo ... če lahko to kaj pomaga.
Prosim, če mi lahko kdo pomaga in svetuje.
Patricija
lepo prosim za pomoč ... Pri Ford Focusu c-max letnik 2004 imam zakodiran radio. Od pooblaščenega servisa iz Italije sem dobila kodo, ker pa je bila verjetno že večkrat vtipkana - napačna, jo ne sprejme. Avto sem kupila pred 3 tedni in je bil radio že zakodiran, tako da sem komej sedaj dobila kodo in učirej probala ...
Sedaj malo kličem po Fordovih servisih po Lj in vsi strašijo s tem, da je mogoče radio za nič. Je pa baje mal problem v tem, ker ma avto navigacijo. Imam pa vse podatke o radiu part number, serial number, mechanism part number, serial number, kodo ... če lahko to kaj pomaga.
Prosim, če mi lahko kdo pomaga in svetuje.
Patricija
McClane ::
Imel isti primer z Focusom, se zapeljal na Summita ker mi je bil najbližje, tip je vzel serijsko številko radia in mi napisal kodo, ki je oživela radio. 5 min dela in brezplačno.
Tako da le na servis in bodo vse uredili.
Tako da le na servis in bodo vse uredili.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14980 (9279) | Trupl0 |
» | Toshiba driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 716 (621) | AC_DC |
» | Kako odkodirat radio?????Oddelek: Loža | 12307 (10729) | refosk |
» | Blaupunkt car 300Oddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1198) | K0K0 |
» | ram PC3200 deluje kot PC2700Oddelek: Strojna oprema | 1430 (1337) | drejcmb |