Forum » Šola » pomoč pri seminarski
pomoč pri seminarski
angel4 ::
mi lahko kdo pomaga pri tej saeminarski za c++
Besedilo naloge:
Načrtuj, testiraj, kodiraj in dokumentiraj rešitev naloge:
Nogometni sodnik na leto sodi med 6 in 16 tekem. Na vsaki tekmi preteče med 18 in 46 kilometrov. Na kateri tekmi je pretekel največ in na kateri najmanj kilometrov? Izpiši podatke in rezultate.
Besedilo naloge:
Načrtuj, testiraj, kodiraj in dokumentiraj rešitev naloge:
Nogometni sodnik na leto sodi med 6 in 16 tekem. Na vsaki tekmi preteče med 18 in 46 kilometrov. Na kateri tekmi je pretekel največ in na kateri najmanj kilometrov? Izpiši podatke in rezultate.
madog ::
Na kateri tekmi je pretekel največ in na kateri najmanj kilometrov?
Nemogoče, premalo podatkov vsak izračun, ki bi ga dobil bi bil lahko točen. Kar pa je preveč za izpis
Gwanaroth ::
Saj nikjer ne piše izračunaj..
Jaz bi prvo naredil, da ti vrže ven eno random število N med 6 in 16 (tako dobiš število tekem), nato še random kilometrov za tistih N tekem.
Če to še padajoče sortiraš, sta prvi in zadnji rezultat (recimo v tabeli) tista, ki te zanimata za izpis..
Jaz bi prvo naredil, da ti vrže ven eno random število N med 6 in 16 (tako dobiš število tekem), nato še random kilometrov za tistih N tekem.
Če to še padajoče sortiraš, sta prvi in zadnji rezultat (recimo v tabeli) tista, ki te zanimata za izpis..
Lights often keep secret hypnosis..
angel4 ::
uporabnik mora podati koliko tekem, in koliko kilometrov je na tistih tekmah pretekel
samo jaz neznam napisat kode
samo jaz neznam napisat kode
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ocena strani: Basket 2013Oddelek: Izdelava spletišč | 2280 (1698) | echoman |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24981 (20932) | jericho |
» | Programiranje C++Oddelek: Šola | 1604 (1410) | bi0s |
» | Nekdaj glede MySQL podatkovne bazeOddelek: Izdelava spletišč | 1857 (1624) | zdravc |