» »

Poklicna matura

Poklicna matura

Saint33 ::

Jes bi sam neki vprašal ker nikjer ne najdem odgovora. Padel sem pri obeh prvih rokih poklicne mature, samo en predmet v obeh primerih in sedaj prihaja na vrsto še 3. rok in me zanima če tudi v tem roku ne naredim, če je potrebno potem ponavljanje celotne mature? Enkrat mi je nekdo omenil da je tako ampak še nisem našel odgovora na to. Bi prosil za odgovor če kdo kaj ve.

paljer ::

Zna bit, da tvoja trditev drži: Kandidat, ki je uspešno opravil vsaj dve izpitni enoti poklicne mature, lahko trikrat opravlja popravni izpit iz izpitnih enot, pri katerih ni bil ocenjen pozitivno. Kandidat opravlja popravne izpite v treh zaporednih izpitnih rokih na isti šoli.

Saint33 ::

Bi prosu še za kakšno informacijo če še ma kdo kaj.

Nona ::

Najbolj zanesljiv podatek dobiš pri tajniku za poklicno maturo na šoli.

blackbfm ::

O kakšnem 3. roku ti sanjaš? 3. rok je bil že pred pol leta mimo. Drugače to velja za folk, ki je imel kakšne zdravstvene težave in ni mogel prej na maturo. To kar bo zdej bo zimska matura, to lahko delaš 2, 3 leta (nevem točno) preden morš it še enkrat celotno maturo ponovit.

Če se ti da brat, pravilniki in vse ostalo: http://www.ric.si/poklicna_matura/splos...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali je maturo potrebno opraviti

Oddelek: Šola
338158 (7016) Phantomeye
»

Matura (strani: 1 2 )

8111833 (9145) Zajec123
»

Dobili pri plonkanju na spl.maturi

82943 (2135) Mehmed
»

matura in fakulteta

Oddelek: Pomoč in nasveti
51186 (1038) macek17
»

Kako je s pogojno pozitivno oceno na poklicni maturi?

227786 (7577) Microsoft

Več podobnih tem