Forum » Pomoč in nasveti » Programi v ozadju, hitrost ventilatorja 100 na uro
Programi v ozadju, hitrost ventilatorja 100 na uro
TOm4 ::
Mene pa neki zanima.
Nekaj je narobe z mojim prenosnim računalnikom.
Sem na internetu in se začne pregrevat in začne ventilator vrtet 100 na uro.. in je glasen ter moteč.
zanima me ali je to lahko povezano s kakšnim programom ki se vrti v ozadju ali kako? Hvala za odgovore
Nekaj je narobe z mojim prenosnim računalnikom.
Sem na internetu in se začne pregrevat in začne ventilator vrtet 100 na uro.. in je glasen ter moteč.
zanima me ali je to lahko povezano s kakšnim programom ki se vrti v ozadju ali kako? Hvala za odgovore
Rippy ::
Če gledaš kakšne filme (youtube etc), to porabi kar velik delež procesorja. Drugače pa koliko je star prenosnik? Možno da moraš očistiti hladilnik (prah :p). Hitrost ventilatorja se uravnava glede na temperaturo procesorja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()
Rippy ::
Glasen je zato, ker se preveč greje, ker se ne hladi dosti, ker je preveč praha na hladilniku! :p Previdno razdri in počisti.
Preden to narediš pa poglej pod task manager (ctrl+alt+del) in opazuj % uporabe procesorja če ti ga kaj obremenjuje, ko nebi smelo.
Preden to narediš pa poglej pod task manager (ctrl+alt+del) in opazuj % uporabe procesorja če ti ga kaj obremenjuje, ko nebi smelo.
TOm4 ::
kaj bi lahko naprimer obremenjevalo procesor ?
kako lahko opazim prau posebej program, zakaj mi rabi ter kolko CPU porabi?
obstaja kakšen prohram?
kako lahko opazim prau posebej program, zakaj mi rabi ter kolko CPU porabi?
obstaja kakšen prohram?
steev ::
:|
cankarales ::
jaz se tud zanimam za čiščenje prahu mojda 6820s :)
ampak rabim nasvete k nočm bit ob leptopa :)
ampak rabim nasvete k nočm bit ob leptopa :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik HP 6735s se grejeOddelek: Pomoč in nasveti | 4137 (3737) | jan01 |
» | Pomoč pri svchost.exeOddelek: Programska oprema | 1873 (1803) | Fizikalko |
» | Program za merjenje porabe MhzOddelek: Programska oprema | 1047 (833) | iztok31 |
» | Računalnik (windowsi) se nehajo odzivatiOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (868) | Slowenc |
» | OBUPNO POČASNI WIN XPOddelek: Programska oprema | 958 (761) | [t502] |