Forum » Pomoč in nasveti » Youtube mi ne dela
Youtube mi ne dela
Luksi ::
Pozdravljeni!
Včeraj mi je Youtube normalno še delal, danes pa tole: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
morda kdo ve v čem je fora? Potegnil sem dol tudi zadnji Flash player, ki ga priporoča, vendar nič. Ko je pa npr. na eni drugi strani link oz. okvirček s filmčkom iz youtuba mi pa stvar normalno deluje.
Ve kdo slučajno rešitev problema?
Hvala!
Včeraj mi je Youtube normalno še delal, danes pa tole: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
morda kdo ve v čem je fora? Potegnil sem dol tudi zadnji Flash player, ki ga priporoča, vendar nič. Ko je pa npr. na eni drugi strani link oz. okvirček s filmčkom iz youtuba mi pa stvar normalno deluje.
Ve kdo slučajno rešitev problema?
Hvala!
Luka
neres ::
Meni prav tako ne dela Youtube, ampak preprosto ne odpre strani, nalaga neskončno počasi že vsaj od dopoldneva.
Sem pa na Arnesu (študent).
Sem pa na Arnesu (študent).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox bo nehal podpirati vtičnike NPAPI razen FlashaOddelek: Novice / Brskalniki | 26902 (24188) | Qushaak |
» | Štekanje youtube full hd...pomoč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4503 (3461) | KTr1sk |
» | Google Chrome - youtube lagOddelek: Programska oprema | 2224 (1669) | bond007 |
» | Zatikanje videov na YouTubeOddelek: Pomoč in nasveti | 3126 (2862) | Ale3š |
» | Adobe Flash playerOddelek: Programska oprema | 5052 (4684) | bisernik |