Forum » Kaj kupiti » miska 5 gumbov katero?
miska 5 gumbov katero?
dexter_II ::
ker mis se splaca kupit pri nas
al pa essedi scena:
-rabil bi nekaj s 5 tipkam,po moznosti brez kolescka,da imam ta srednjo tipko
-kaj je boljse glede natancnosti uporabe optika al kugla,pa mal me skrbi ker sem navajen na tezjo mis,kako bo ko bom imel nekaj lazjega pod rokam
-zdej typhoon,a4tech-ce je 5 tipk,torej 2 ob strani,tri spredaj-torej je tretja v bistvu kolescek,ki ga pritiskas ali je tipka okoli kolescka aktivna (zdej mam logitech pa je kolescek pretrd,neuporaben za srednjo tipko ki jo dosti rabim)
-mogoce se kje bi se dalo videt najvec teh glodalcev,kera rac. stacuna?
LP
al pa essedi scena:
-rabil bi nekaj s 5 tipkam,po moznosti brez kolescka,da imam ta srednjo tipko
-kaj je boljse glede natancnosti uporabe optika al kugla,pa mal me skrbi ker sem navajen na tezjo mis,kako bo ko bom imel nekaj lazjega pod rokam
-zdej typhoon,a4tech-ce je 5 tipk,torej 2 ob strani,tri spredaj-torej je tretja v bistvu kolescek,ki ga pritiskas ali je tipka okoli kolescka aktivna (zdej mam logitech pa je kolescek pretrd,neuporaben za srednjo tipko ki jo dosti rabim)
-mogoce se kje bi se dalo videt najvec teh glodalcev,kera rac. stacuna?
LP
*ce ne gre drugace,podarimo vsaj nasmeh!*
AngelOfDeath ::
idi v vse štacune ki jih poznaš pa sprovaj miške :)
boljša je optična (tok,tok,tok)
za 3d streljačine morta bit 2senzorja :)
boljša je optična (tok,tok,tok)
za 3d streljačine morta bit 2senzorja :)
Thanatos ::
kolkr sem slišal naj bi imel boomslang 2000dpi ločljivost pa ima krogljico, mouseman dual optical ima pa 800dpi. Go figure kaj je boljše.
Paramedic ::
Dexter:seveda more met kolešček, kak boš pa sicer menjaval orožja, stranskih je škoda za to . Sej če je kolešček, lahko še vseen maš gumb tam...
Za dobro natančnost je fajn mouseman dula optical, res, ampak ne vem če ma 5 gumbov, bolj se splača kako typhoon optical s kablom, al pa kako M$-ovo...
Za dobro natančnost je fajn mouseman dula optical, res, ampak ne vem če ma 5 gumbov, bolj se splača kako typhoon optical s kablom, al pa kako M$-ovo...
End transmission.
AngelOfDeath ::
mouseman dual optical ma 2x po 800dpi = 1600dpi
Zakaj sploh mislita da bi on rad 3d igre špilal
jaz sem mu to omenil v slučajo da bo :)
Zakaj sploh mislita da bi on rad 3d igre špilal
jaz sem mu to omenil v slučajo da bo :)
dexter_II ::
zal, ni za igre
ce ma kdo kako podobno mis eno vprasanje:
gledal sem nastavitve v konzoli od a4techa (typhoon se nisem probal) ce ima kaka moznost zdruzit ukaze specificno:npr. ALT+LEVA+SREDNJA tipka da bi imel vse na eni tipki recimo levi dodatni, na desni pa recimo eno funkcijo iz programa; npr. photoshop (P) kot pan,da bi namesto P pritisnil desno tipko .Je to sploh mozno?
ce ma kdo kako podobno mis eno vprasanje:
gledal sem nastavitve v konzoli od a4techa (typhoon se nisem probal) ce ima kaka moznost zdruzit ukaze specificno:npr. ALT+LEVA+SREDNJA tipka da bi imel vse na eni tipki recimo levi dodatni, na desni pa recimo eno funkcijo iz programa; npr. photoshop (P) kot pan,da bi namesto P pritisnil desno tipko .Je to sploh mozno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexter_II ()
zvitorepec ::
Big bang mega na Rudniku, LJ ima kaksnih 20 razlicnih misi razstavljenih, tako da lahko preizkusis kako ti lezijo v roki. Pri novih misih se da gumbe sprogramirat, da z njimi pocnes karkoli (moja prastara logitechova ma za vsak gumb kaksnih 30 moznosti)
HOWGH!
Thanatos ::
mouseman dual optical ima samo 4 gumbe, če štejemo kolešček. Je pa popolnoma prograbilen tako da lahko na vsako tipko daš ukaz kateregakoli gumba iz tipkovnice. Žal pa ne moreš uborabiti kombinacij.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5255 (4352) | Dr_M |
» | Opticna mis-Katera ?Oddelek: Kaj kupiti | 1153 (887) | Firebat |
» | Katero miš?Oddelek: Kaj kupiti | 915 (804) | Thanatos |
» | katerega glodalca?Oddelek: Kaj kupiti | 1731 (1459) | Marjan |
» | Katiro miš imate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4753 (4194) | g0Run7 |