Forum » Strojna oprema » Problemi RAM-a DDR1 pri prenosniku, rabim pomoč!
Problemi RAM-a DDR1 pri prenosniku, rabim pomoč!
Andy22 ::
Mam prenosnika, star je štiri leta, zraven sem dokupil 1 GB RAM-a DDR1 400MHz, pa mi računalnik ne dela vredu!
Rame mi sicer prepozna, in dela bistveno hitrje, samo po petih oz desetih minutah pa stvar zablokira, in ga lahko ugasnem le z 5 sekundnim držanjem tipke Power, ko pa ga ponovno prižgem, pa mi piska ko nor, slike pa mi sploh ne pokaže! in ga moram spet z 5 sekundnim stiskoom tipke ugasnit. Če pa počakam vsaj 10 minut, pa ga prižgem, pa stvar več ne piska, Windowsi se normalno zaženejo, po 5-10 minutah pa se zgodba ponovi (ponovno zablokira)
Kaj naj naredim?
Rame mi sicer prepozna, in dela bistveno hitrje, samo po petih oz desetih minutah pa stvar zablokira, in ga lahko ugasnem le z 5 sekundnim držanjem tipke Power, ko pa ga ponovno prižgem, pa mi piska ko nor, slike pa mi sploh ne pokaže! in ga moram spet z 5 sekundnim stiskoom tipke ugasnit. Če pa počakam vsaj 10 minut, pa ga prižgem, pa stvar več ne piska, Windowsi se normalno zaženejo, po 5-10 minutah pa se zgodba ponovi (ponovno zablokira)
Kaj naj naredim?
ncc2000 ::
Podoben primer pri meni na prenosniku Clevo, s tem da Mašina sploh zalaufat ni hotla ali pa se resetirala že med zagonom winsow, ko sem nabavil nova 2 rama DDR1 400.
Vrnil sem rame, vzel prenosnika s sabo in pri dveh trgovcih sprobal 4 različne rame, no in zadnji sedaj delajo BP.
Ne vem, ampak niso vsi DDR1 za prenosnike ravno enaki, v čem pa je razlika, pa ne vem.
Vrnil sem rame, vzel prenosnika s sabo in pri dveh trgovcih sprobal 4 različne rame, no in zadnji sedaj delajo BP.
Ne vem, ampak niso vsi DDR1 za prenosnike ravno enaki, v čem pa je razlika, pa ne vem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A je to sploh možno (RAMi)?Oddelek: Strojna oprema | 3350 (2571) | bobi1992 |
» | Kateri RAM naj uporabim DDR1 ali DDR2Oddelek: Pomoč in nasveti | 4079 (3556) | mat xxl |
» | Piskanje in zaudarjanjeOddelek: Strojna oprema | 1491 (1058) | Robocop1 |
» | Računalnik problem. prosim za pomoč.Oddelek: Strojna oprema | 1814 (1692) | kikicar |
» | Ker ram naj dam zravn pa kere windowseOddelek: Pomoč in nasveti | 634 (564) | bluefish |