Forum » Operacijski sistemi » XP brez zvoka
XP brez zvoka
PrimozR ::
Po celopopoldnevni kalvariji po updejtu mrežnega driverja z Windows Update (nek čuden driver, ki je precej pogosto za delček sekunde rpekinil povezavo, aksneje pa dokončno), poskusu povezave na internet z mobitelom (neuspešno), poskusu uporabe PCI mrežne kartice (prvič neuspešno, je sploh ni zaznalo, drugič uspešno), po tem ko sem videl, da mi RAM deluje na 'DDR2 4256' mi je uspelo stvar oživiti, za nekaj ur. V drugo je PCI mrežna sicer delovala super, je pa poleg nje sistem našel še neki microsoft nekineki legacy sound driver, tu pa se problem res začne. od takrat naprej mi zvok enostavno ne deluje več. Sem inštaliral R190 realtekov driver za zvočno z Abitove strani, R214 z realtekove, a ni nobenega efekta. V Sound devices enostavno piše 'No audio device', vse je sivo. Device manager oz. add hardware ne najde nobenega neznanega hardware-a, updejt driverjev za audio codec ne pomaga.
Se komu sanja morebitna rešitev? Če pa komu ne deluje kristalna kugla, pa z vprašanjem po mankajoči informaciji an dan.
Se komu sanja morebitna rešitev? Če pa komu ne deluje kristalna kugla, pa z vprašanjem po mankajoči informaciji an dan.
PrimozR ::
Ne. Sem pogledal včeraj, mimogrede pa je spet umrla mrežna kartica. trenutno sem spet na PCI varianti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8655 (5104) | d4rko |
» | Ubuntu problem z mrežno 3com 3c509Oddelek: Operacijski sistemi | 2268 (2018) | krofko |
» | nforce 2 mrežaOddelek: Omrežja in internet | 1101 (931) | Jackal |
» | Linux na disketi kot firewall/router (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7347 (5730) | Azrael |
» | Telemach kabelski internet - cudna tezavaOddelek: Omrežja in internet | 3249 (3002) | poga |