Forum » Mobilne tehnologije » Z laptopom na internet povsod v Sloveniji
Z laptopom na internet povsod v Sloveniji
fidelija ::
Pozdravljeni,
mi lahko kdo pove, kateri operater v Sloveniji ponuja kaksno moznost (npr. Web'n'Walk na dnevni osnovi ali kaj takega), s katero bi lahko s svojim laptopom povsod po sloveniji surfala, kadar sem tam na dopustu (sicer zivim v tujini)?
Najlepsa hvala!
mi lahko kdo pove, kateri operater v Sloveniji ponuja kaksno moznost (npr. Web'n'Walk na dnevni osnovi ali kaj takega), s katero bi lahko s svojim laptopom povsod po sloveniji surfala, kadar sem tam na dopustu (sicer zivim v tujini)?
Najlepsa hvala!
OmegaBlue ::
Mobitel, simobil in T-2 imajo unlimited data pakete preko UMTS. Zdaj koliko se ti splača plačevati naročnino za stvar, ki je ne uporabljaš redno je vprašljivo.
Za pay as you go pa je cena na prenešene podatke dokaj draga.
Za pay as you go pa je cena na prenešene podatke dokaj draga.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Zheegec ::
Preprosto gor priključiš UMTS/HSDPA telefon. Zadnjič sem poizkusil na HSDPA in se strani odpirajo praktično enako, kot pri navadnem broadbandu. Very nice
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UMTS izgube na dolžini usb kablaOddelek: Omrežja in internet | 3987 (3469) | js osebno |
» | Google pripravlja Android tiskovno konferencoOddelek: Novice / Android | 3568 (2570) | PrimozR |
» | Kupovanje mobilnega telefona iz AzijeOddelek: Mobilne tehnologije | 1256 (1010) | Zako |
» | Ljubljana in Maribor pokrita s Si.mobil UMTS signalomOddelek: Novice / Ostale najave | 6125 (4752) | NooB |
» | Mobitelov internet???Oddelek: Mobilne tehnologije | 6226 (5678) | ahac |