Forum » Kaj kupiti » LG KF750 Secret - touch screen unlock?
LG KF750 Secret - touch screen unlock?
Pton ::
Lep pozdrav!
Včeraj sem kupil LG secret in ugotovil da ima zaslon na dotik poseben meni. Ko preklopimo na zaslon na dotik se pojavi multimedijski meni za gledanje slik igranje iger poslušanje glasbe...
Zanima me če obstaja oprema z katero se lahko odklene menije, da touch screen deluje tudi v navadnem meniju in ga lahko uporabljam za vse funkcije.
Včeraj sem kupil LG secret in ugotovil da ima zaslon na dotik poseben meni. Ko preklopimo na zaslon na dotik se pojavi multimedijski meni za gledanje slik igranje iger poslušanje glasbe...
Zanima me če obstaja oprema z katero se lahko odklene menije, da touch screen deluje tudi v navadnem meniju in ga lahko uporabljam za vse funkcije.
- spremenil: Pton ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup telefona :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19642 (15906) | BCSman |
» | Windows 8 - zaslon na dotik.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1176) | PacificBlue |
» | Nokia obljublja prenovo vmesnika SymbianaOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 3946 (2544) | GizmoX |
» | NanoTouch - touchscreen z razlikoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7346 (5806) | stuff |
» | Sony Ericsson p1i ali Nokia N95 ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4248 (4248) | Cveto |