Forum » Pomoč in nasveti » 8800gtx ni slike
8800gtx ni slike
kiros ::
Kupil sem omenjeno kartico brez nobenih kablov zraven. (le kartica in nič drugega)
Ko jo vgradim v PC in ga prižgem slike enostavno ni. (napajam jo pa z 6pinskim kablom od napajalnika in še enim 6 pinskim ki sem ga dodatno kupil(na eni strani je 6pinski izhod, na drugi pa 2 3pinska ki se povežeta z napajalnikom).
Prosim pomagajte
imam ploščo asus m3a-h/hdmi
600w napajalnik LC power
Ko jo vgradim v PC in ga prižgem slike enostavno ni. (napajam jo pa z 6pinskim kablom od napajalnika in še enim 6 pinskim ki sem ga dodatno kupil(na eni strani je 6pinski izhod, na drugi pa 2 3pinska ki se povežeta z napajalnikom).
Prosim pomagajte
imam ploščo asus m3a-h/hdmi
600w napajalnik LC power
kiros
kiros ::
aja plošča pa že ima integrirano grafično kartico ampak to ne bi smel bit problem, saj s staro grafično kartico deluje
kiros
Pdove05 ::
probaj z drugo graficno
ce ti s staro dela potem pa je z novo nekaj ocitno narobe. Ce je v garanciji jo nesi na servis
ce ti s staro dela potem pa je z novo nekaj ocitno narobe. Ce je v garanciji jo nesi na servis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pdove05 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop napajalnikaOddelek: Strojna oprema | 14262 (13651) | pol3ni |
» | Težva-Ati sapphire 5770 1gd5-TežavaOddelek: Pomoč in nasveti | 770 (619) | kiky84 |
» | ATI Radeon HD 5870 X2 na ogled, detajli serije 5700Oddelek: Novice / Grafične kartice | 5302 (3606) | nekikr |
» | Zagnati Napajalnik brez matične??Oddelek: Strojna oprema | 1605 (1347) | jureus |
» | Leadtek ali EVGA 7600 GS AGP?Oddelek: Kaj kupiti | 1027 (927) | miwche |