Forum » Igre » Estiah
Estiah
sebatronic ::
Pozdrav,
a je še kdo zasvojen s to igro?
Če še ne poznate, je browser based MMORPG in razen nekaj slik v celoti tekstovna.
Ampak, igralnost je boljša kot pri WOW, Runes of Magic in GW skupaj.
Če kdo igra, ali pa želi v guild, naj mi sporoči...
lp
www.estiah.com
a je še kdo zasvojen s to igro?
Če še ne poznate, je browser based MMORPG in razen nekaj slik v celoti tekstovna.
Ampak, igralnost je boljša kot pri WOW, Runes of Magic in GW skupaj.
Če kdo igra, ali pa želi v guild, naj mi sporoči...
lp
www.estiah.com
PaX_MaN ::
Prosim, če mi ne svinjate teme z bednimi in otročjimi izjavami.
lp
Oprosti, ampak tole:
"Ampak, igralnost je boljša kot pri WOW, Runes of Magic in GW skupaj."
je točno to.
Že zato, ker so zgoraj omenjene igre v očeh opisovalcev kar visoko kotirane, če ne drugega pa Estiahovo bazo igralev s približno dva tisoč igralci vodijo za ene trinajst. Milijonov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
sebatronic ::
Ok, moja napaka glede izražanja. Zame je igralnost boljša, oziroma z igralnostjo dobro nadomestijo manjko grafike. A je zdaj v redu? Čeprav je že iz prve moje izjave razvidno da je mnenje subjektivno in sprašujem ostale po njihovem mnenju. In je ne moreš primerjati z izjavo o tetrisu.
Sem igral vse navedene igre in meni grindanje pač ne leži preveč. Oziroma mi lahko postrežejo s še tako grafiko, pa ne odtehta. Zato je zame Estiah dobra rešitev.
Upam da je dovolj jasno, da je to velja zame in ne za ne vem koliko milijonov, ki igrajo WOW in podobne igre.
lp
Sem igral vse navedene igre in meni grindanje pač ne leži preveč. Oziroma mi lahko postrežejo s še tako grafiko, pa ne odtehta. Zato je zame Estiah dobra rešitev.
Upam da je dovolj jasno, da je to velja zame in ne za ne vem koliko milijonov, ki igrajo WOW in podobne igre.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre ki lahko zrušijo vladavino World of WarcraftaOddelek: Igre | 6260 (2410) | Dpool |
» | MMORPGOddelek: Igre | 3964 (3404) | bdoxx |
» | PLIS HELP (komp šteka)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (1329) | riS16 |
» | računalnik se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (782) | Vuli |
» | Free MMORPG igreOddelek: Igre | 3144 (2517) | Tr0n |