Forum » Pomoč in nasveti » PC Se Ugasne Med Delovanjem
PC Se Ugasne Med Delovanjem
kiros ::
ZDRAVO.
Mam en PC ki se med delom kar ugasne. Navadno traja 10, 20, 30 , 40 min. Potem pa se ugasne. Včasih možno da dela neprekinjeno tudi več časa.
Potem ga vklopim in se po določenem cajtu spet ugasne (tako kot bi držal tipko POWER toliko časa dokler ne bi prekinilo vse elektrike.... ne tako kot shut-down)
Sumim da je narobe z ramom. A je to mogoče? Ali je kaj drugega? (Najprej sem mislil da se kaj pregreva a vidim da so senzorji za temp. na normalnih temperaturah). Ali pa je napajalnik? (ampak dvomim v to)
Ali pa grafična kartica?
hvala za nasvete
Mam en PC ki se med delom kar ugasne. Navadno traja 10, 20, 30 , 40 min. Potem pa se ugasne. Včasih možno da dela neprekinjeno tudi več časa.
Potem ga vklopim in se po določenem cajtu spet ugasne (tako kot bi držal tipko POWER toliko časa dokler ne bi prekinilo vse elektrike.... ne tako kot shut-down)
Sumim da je narobe z ramom. A je to mogoče? Ali je kaj drugega? (Najprej sem mislil da se kaj pregreva a vidim da so senzorji za temp. na normalnih temperaturah). Ali pa je napajalnik? (ampak dvomim v to)
Ali pa grafična kartica?
hvala za nasvete
kiros
- spremenilo: kiros ()
opeter ::
Naredi memtest. Če ni RAM, je lahko napajalnik. Ali pa se ti komponente enostavno pregrevajo in se zaradi tega računalnik izklaplja.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
kixs ::
Ce se ugasa, je nekaj v zvezi z napajalnikom. Lahko se ti pregreva - potipaj z roko ali pa preveri kako topel zrak piha iz njega.
Se ugasne, ko je racunalnik obremenjen ali cisto nakljucno?
lp
Se ugasne, ko je racunalnik obremenjen ali cisto nakljucno?
lp
delfinus ::
Ram ne bi popolnoma ugasnil PC. Tole bo verjetno PSU, kaj mas za eno konfiguracijo, kaj za en PSU?. Nekaj moznosti, da je tudi temperatura ali pa mama plata, ampak manj.
ugasne se kadarkoli, ni nekaj veliko obremenjen (brskanje po internetu)
mama plata pomoje da ni, kr sm jo pred kratkim menjal
sem pa imel 2 rama not. Prej ni delalo. Enega sm dal vn in dela , a s tem problemom.
Imam pa eno fuuullll staro grafično kartico not ... mislim da je 8MB hehe
mama plata pomoje da ni, kr sm jo pred kratkim menjal
sem pa imel 2 rama not. Prej ni delalo. Enega sm dal vn in dela , a s tem problemom.
Imam pa eno fuuullll staro grafično kartico not ... mislim da je 8MB hehe
kiros
delfinus ::
Pol pa bo ramcic. Daj se delujocega v tist slot, s katerega si vzel predvidoma okvarjenga. lp, D.
zamenjal RAM in grafično kartico, a kot kaže je procesor napaka.
Zaženem program OCCT in mi po 2 minutah ugasne PC.
Ko s PCjem ne delam nič je temperatura procesorja 49 ° C
A ni to mal preveč? Kako se mi lahko toliko segreje ko pa ne delam nič...
ventilator za CPE dela na 3500 rpm
Zaženem program OCCT in mi po 2 minutah ugasne PC.
Ko s PCjem ne delam nič je temperatura procesorja 49 ° C
A ni to mal preveč? Kako se mi lahko toliko segreje ko pa ne delam nič...
ventilator za CPE dela na 3500 rpm
kiros
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kiros ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se ugasne :(Oddelek: Strojna oprema | 2177 (1562) | Maverick_46 |
» | Kako ugotoviti zakaj se mi ugasne računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3121 (2774) | Jst |
» | Ugašanje računalnika in nakup novih komponentOddelek: Pomoč in nasveti | 6168 (5504) | Seljak |
» | Ugasanje racunalnika v igrah!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1939 (1667) | markxxx |
» | Računalnik se ugasne v igri ?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1667 (1321) | Meizu |