Forum » Strojna oprema » Nov GPU - problemi
Nov GPU - problemi
cnZz ::
kupil novo grafično, ugasnem računalnik, vzamem staro ven, novo not, prižgem nič. računalnik se je zagnal samo slike ni. Opazil sem tudi da na kartici gori rdeča lučka. vstavim nazaj staro, spet isto, tista ki mi je prej delovala, rdeča lučka na kartici, ne slišim nobenega piska, vse normalno razen črnega ekrana (ja je prižgan) in rdeče lučke na grafični, obe sta bili priklopljeni na psu, še na isti priključek. imam pa 4850, stara pa 1950pro
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
ModriN96 ::
Notr dej novo grafo in probi nardit reset biosa... Meu 1x podobn problem pa mi je to pomagal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ModriN96 ()
ModriN96 ::
Napajalc nima kle kej velike vloge ker če u je stara prej delala vredu, zdej pa ne več...
jest10 ::
Nič ni prešvoh. V 2D ima 1950pro večjo porabo od 4850, tako da bi se sistem moral lepo zagnati.
Pdove05 ::
Graficna ne dela ocitno... Ce je v garanciji jo raje nesi saj ti morajo dat nadomestno v istem cenovnem ranku
alexa-lol ::
poglej če je grafična res popolnoma notri...sledeč problem sem imel tudi jaz...gre za to da gre 1cm kovine, ki pritrjuje grafično, skozi ohišje in se ponavadi tam zatakne....se slikca mojih misli
Gre za to, da ta zadn del konektorjev ne pade not, ker ima blokado v ohišju :)
probaj če bo šlo :)
Gre za to, da ta zadn del konektorjev ne pade not, ker ima blokado v ohišju :)
probaj če bo šlo :)
Jst ::
Sej takoj opaziš, če ima ohišje kakšno svojo foro. Da recimo kaj odpneš, odhaklaš, odšraufaš,... Drugače sploh ne gredo kartice ven ali not.
Ali pa sem narobe razumel.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
TechStreme ::
Naslednjič ko boš karkoli menjal v računalniku še prej izklopi 220V kabel in pritisni stikalo za vklop računalnika, da se kondenzatorji spraznejo... Tudi tok ki ostane v kondenzatorjih ti lahko uniči osnovno ploščo ali grafično kartico v tem primeru.
Ph2 940BE 3.6GHz; MSI K9A2 Platinum; 2×2Gb DDR800 4-4-4-12 CR1; 2×4850 CF
alexa-lol ::
Sej takoj opaziš, če ima ohišje kakšno svojo foro. Da recimo kaj odpneš, odhaklaš, odšraufaš,... Drugače sploh ne gredo kartice ven ali not.
no to ni res..jaz sem 3 razstavljal PC, da sem to opazil :
Jst ::
Ali še nisem naletel na kakšne za***ane ali imam večji attention to details?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4870x2 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 744 (601) | particle |
» | Hlajenje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1004 (891) | blackbfm |
» | računalnik zamrzne- ne kaže več slike?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1122 (996) | kokpa |
» | Monitor se ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1185) | igora |
» | Hlajenje za grafično x1950proOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1998 (1449) | DJ MartiNi |