Forum » Programiranje » Huffmanov algoritem s prilagajanjem(nujno!!!)
Huffmanov algoritem s prilagajanjem(nujno!!!)
forplan ::
Imam težave s implementacijo Huffmanovega algoritma s prilagajanjem v C++, zanima me če je že kdo delal ta algoritem, če bi mi lahko razložil nalogo ali pa da bi mi poslal svojo kodo da lahko naredim nalogo.
Imam takšno besedilo naloge:
LP
Imam takšno besedilo naloge:
Implementirajte Huffmanov algoritem s prilagajanjem, torej tvorite oziroma ažurirajte Huffmanovo drevo sproti iz prebranih podatkov (upoštevajte vse simbole!) in zakodirajte besedilo v vhodni datoteki in kode zapišite v izhodno datoteko, ki jo kasneje uporabite pri dekodiranju nazaj.
Izračunajte stopnjo stiskanja, torej razmerje med velikostjo vhodne datoteke in velikostjo zakodirane datoteke
LP
da se strinjam
Tutankhamun ::
tuki maš v Cju
Sej bi probu pomagat kej več, pa tko na hitr nism zastopu dobr algoritma. Kšne želje pa tut nimam da bi se prov uču zdej.
Sej bi probu pomagat kej več, pa tko na hitr nism zastopu dobr algoritma. Kšne želje pa tut nimam da bi se prov uču zdej.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Naloga] : Max kompresija testne datotekeOddelek: Programiranje | 3102 (2026) | StratOS |
» | programiranje COddelek: Programiranje | 2421 (2283) | bozjak |
» | Zgostitveni algoritem SHA-0 razbitOddelek: Novice / Varnost | 4234 (4234) | darkolord |
» | Kaj naj si zmislim za O(n^m)?Oddelek: Programiranje | 1038 (923) | Arthur |
» | Algoritmi za kompresiranjeOddelek: Programiranje | 2064 (1713) | Thomas |