Forum » Strojna oprema » Problem z zaslonom na prenosniku
Problem z zaslonom na prenosniku
muflon666 ::
Živjo
Že nekaj časa se mi pojavljajo modre pike (ubistvu noise) na zaslonu mojega prenosnika. Star je okrog 7,8 mesecev. Pike se pojavljajo le, kjer je slika na zaslonu črne barve, drugje pa je vse normalno. Včasih je komaj opazno, včasih je pa skoraj neopazno. Sicer to ni tak problem, ker ko zaslon malo zaprem in odprem, oz. le malo premaknem, problem izgine (če nimam sreče je še huje ). V glavnem da se znebit tega, samo je vseeno nadležno.
Prenosnik je pa Asus F7Se-7T075 in je še v garanciji... na servis se mi pa ne da nosit Čeprav najbrž bo to potrebno...
Hvala.
Že nekaj časa se mi pojavljajo modre pike (ubistvu noise) na zaslonu mojega prenosnika. Star je okrog 7,8 mesecev. Pike se pojavljajo le, kjer je slika na zaslonu črne barve, drugje pa je vse normalno. Včasih je komaj opazno, včasih je pa skoraj neopazno. Sicer to ni tak problem, ker ko zaslon malo zaprem in odprem, oz. le malo premaknem, problem izgine (če nimam sreče je še huje ). V glavnem da se znebit tega, samo je vseeno nadležno.
Prenosnik je pa Asus F7Se-7T075 in je še v garanciji... na servis se mi pa ne da nosit Čeprav najbrž bo to potrebno...
Hvala.
Pyr0Beast ::
Slab kontakt ki se bo z leti samo se slabsal.
Na servis cimprej.
Na servis cimprej.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
sadb ::
Imam en sličen problem in bom kr tu vprašal- pojavljajo se mi navpične črte na enem delu zaslona, širina pixla in čez cel ekran, enkrat je samo ena včasih 5, a je problem zaslon ali kontakti? Kolko približno pride popravilo tega?
Hvala
Hvala
-žiga- ::
@sadb
Imam enak problem kot ti. Problem so kontakti, ampak servisi ti bojo hoteli zamenjati cel ekran, kar pride nekje toliko kot nov prenosnik. Sem že v eni temi debatiral o tem in rekel, da bom prilepil sliko, pa sem nato pozabil. Dobro da si me spomnil. Če le tisto temo najdem...
Imam enak problem kot ti. Problem so kontakti, ampak servisi ti bojo hoteli zamenjati cel ekran, kar pride nekje toliko kot nov prenosnik. Sem že v eni temi debatiral o tem in rekel, da bom prilepil sliko, pa sem nato pozabil. Dobro da si me spomnil. Če le tisto temo najdem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vertiakla črta čez ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 7756 (3093) | KTr1sk |
» | Asus ServisOddelek: Pomoč in nasveti | 9764 (7725) | DOOM_er |
» | Več rdečih črt na na monitorju hp 6735s laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 2039 (1702) | sleby |
» | problem z lcd zaslonomOddelek: Pomoč in nasveti | 2267 (2101) | denabiker |
» | Odpovedal monitor na HP prenosniku?Oddelek: Strojna oprema | 1584 (1430) | harvey |