Forum » Zvok in slika » LG 37LG6000
LG 37LG6000
GLAVNI ::
Pozdrav!
Nabavo sem omenjneno televizijo, LG 37LG6000, vendar nikjer ne zasledim, kolko hercov ma. Prodajalec mi je reko, da jih 100 nima, pozabo pa sem ga vprašat, kolk jih pa ma ... Na internetu sem pregledo vse in ni nikjer podatka - ne morem verjet, da me je google pustil na cedilu. Se komu kaj sanja, kolk majo novi LCD-ji najnižje herce?
lp
Nabavo sem omenjneno televizijo, LG 37LG6000, vendar nikjer ne zasledim, kolko hercov ma. Prodajalec mi je reko, da jih 100 nima, pozabo pa sem ga vprašat, kolk jih pa ma ... Na internetu sem pregledo vse in ni nikjer podatka - ne morem verjet, da me je google pustil na cedilu. Se komu kaj sanja, kolk majo novi LCD-ji najnižje herce?
lp
Golden eye ::
mislim da je 60 hz najmanj ja. Sej maš LCD tud pr računalniku pa jest še nisem vidu manj kot 60 hz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup TV-ja (za igranje konzol) do 400 EUROddelek: Konzole | 4704 (4206) | m0LN4r |
» | Problem osveževanja pri plazmi prek HDMIOddelek: Zvok in slika | 939 (862) | ABX |
» | refresh rateOddelek: Strojna oprema | 1590 (1400) | LordTado |
» | Kako bi delal AthlonXP na 100FSB plati?Oddelek: Pomoč in nasveti | 861 (773) | ABX |
» | Ločljivost, frekvenca in PROBLEMOddelek: Zvok in slika | 1221 (996) | Dalmatinc |