Forum » Pomoč in nasveti » tema na monitorju prenosnika
tema na monitorju prenosnika

dp71831 ::
pozdravljeni!
mogoče kdo pozna rešitev mojih težev in sicer. naložil sem visto na hp 6730s-delalo vse normalno. začnem nalagat gonilnike in, ko računalnik zahteva ponovni zagon ga pustim, da se sam restarta in se mi več ni vklopil. ga vklopim ročno sam in od takrat naprej ni več ničesar na monitorju, ne možnosti da bi prišel v biose ne kakekoli druge možnosti. sem vzel baterijo ven pa nič pomagalo.
mogoče kdo kak predlog
mogoče kdo pozna rešitev mojih težev in sicer. naložil sem visto na hp 6730s-delalo vse normalno. začnem nalagat gonilnike in, ko računalnik zahteva ponovni zagon ga pustim, da se sam restarta in se mi več ni vklopil. ga vklopim ročno sam in od takrat naprej ni več ničesar na monitorju, ne možnosti da bi prišel v biose ne kakekoli druge možnosti. sem vzel baterijo ven pa nič pomagalo.
mogoče kdo kak predlog

WamPIRe- ::
IMO ti je monitor enostavno crknil.
OS in gonilniki nimajo ravno veze preden se začne OS sploh nalagati.
OS in gonilniki nimajo ravno veze preden se začne OS sploh nalagati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik sredi dela pokaže back screen?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 751 (556) | solatko |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 8088 (5083) | mare87 |
» | Težave Mythubuntu - ne dobim/izgubim slikoOddelek: Operacijski sistemi | 1718 (1561) | opeter |
» | Windows 2000 - uspel naloziti, AMPAK!!!Oddelek: Programska oprema | 1167 (893) | Highlag |
» | XP-ji zmznejo pri inštalaciji...Oddelek: Operacijski sistemi | 1621 (1344) | TheHijacker |