Forum » Programska oprema » Remote desktop, vnc mimo firewalla
Remote desktop, vnc mimo firewalla
mmaestro ::
Pozdravljeni,
zanima me ali obstaja kakšen program za remote dostop do računalnika, ki bi ga lahko uporabljal tudi mimo firewalla? Ker imamo v službi blokirane porte ne morem dostopat z realvncjem oz remote desktopom...
LP
zanima me ali obstaja kakšen program za remote dostop do računalnika, ki bi ga lahko uporabljal tudi mimo firewalla? Ker imamo v službi blokirane porte ne morem dostopat z realvncjem oz remote desktopom...
LP
joze67 ::
Listen mode.
Nekaj časa sem imel Outlook skripto, ki je pognala VNC strežnik, ko je dobila od določene osebe določen email. Kasneje sem "obupal" in zamenjal s scheduler rešitvijo (podobno kot jeopisano zgoraj). Bolj enostavno in robustno.
Nekaj časa sem imel Outlook skripto, ki je pognala VNC strežnik, ko je dobila od določene osebe določen email. Kasneje sem "obupal" in zamenjal s scheduler rešitvijo (podobno kot jeopisano zgoraj). Bolj enostavno in robustno.
mmaestro ::
Hmm po začetnem navdušenju nad tem teamviewerjem imam eno vprašanje. Se da kje nastavit da ti dovoli kontrolirati input takoj ko se priklopiš na računalnik? Kajti sedaj je to vedno onemogočeno in morem ročno ko sem že povezan to omogočit čeprav sem v nastavitvah naštimal da lahko kontroliram input... Je potrebno imeti licenčno verzijo za to?
EDIT: mislim da sem pogruntal v čem je keč če se konektaš prek browserja potem ne morem upravljat z računalnikom, če pa grem prek njihovega programčka potem pa deluje...
EDIT: mislim da sem pogruntal v čem je keč če se konektaš prek browserja potem ne morem upravljat z računalnikom, če pa grem prek njihovega programčka potem pa deluje...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mmaestro ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19703 (16279) | poweroff |
» | Oddaljen nadzor!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2997 (2320) | r0ky007 |
» | Remot desktop problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1985 (1832) | Omelo |
» | Knjiženje iz domačega računalnika?!Oddelek: Omrežja in internet | 2192 (2046) | dëych |
» | Remote AdministratorOddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1617) | karafeka |