» »

Samsung T220 !!!

Samsung T220 !!!

marko610 ::

Zanima me kaj mislite o SAMSUNG-ih modela T. (npr. T220,T240,T260)
Nagibam, pa se predvsem na nakup modela T220.
Zanima me predvsem kakšno sliko imajo. Saj sem od nekaterih slišal, da imajo v redu, od drugih pa da imajo sliko odlično.

Zanima me tudi, če se splača kupiti s TV-tunerjem.

Samsung T220

Samsung T220

LP

darkkk ::

Mislim si tole:
Kupujem lcd znamke samsung in philips prosim za pomoč
SAMSUNG T220

Js sm ga kupu v torek v solo, trenutno ga večina trgovin nima (mlacom, enaa, mimovrste), dobijo naslednji teden.

Sploh ne vem kaj bi še rad izvedel, verjetno je "best buy " v svojem cenovnem razredu. TV tuner je pa čisto od tebe odvisno, osebno TVja ne povoham sploh - torej jaz zase vem, da ga ne potrebujem. Ne more pa najbrž nihče (ok, razen tvoje mame, punce, brata, psa ali zlate ribice) odgovoriti, ali ti rabiš TV tuner.

Meni dela ok, slika mi je ok,... kljub temu pa je to le moje subjektivno mnenje, poleg tega pa ima malo ljudi možnost uporabljati 10+ monitorjev za bolj objektivno mnenje.

V primerjavi z HP 2208h Pavillion mi je mal slabši(mat vs glossy), samo tale HP je tečno piskal dokler mu nisi izklopil elektrike.
V primerjavi z nekim 22" viewsonic-om mi je boljši, boljše barve.

Poleg tega mi je pomagal izlet v big bang za 15minut, videl ene 8-10 monitorjev, vsi bli ok, samo samsung t240 mi je bil še najbolj všečen po designu (malo rdeč rob itd), zato sem kupil manjšega brata.

Happy?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: darkkk ()

db1101 ::

Jaz imam samsung t220hd se pravi s tv tunerjem. pa ti bom takole povedal:

Slika je za ta denar vredu, dosti nastavitev, lahko priklopiš vse kar rabiš, je res kot lcd televizor.
Malo edino ob temni sliki(črni) oz. črnem robu moti backlight pač se navadiš, ni hudo.
Nima možnosti montiranja na steno, za ene je to minus.
Problem pri tem monitorju je da ni najbolj stabilen in že ob manjšem dotiku oz. udarcu v mizo zaniha.
Jaz imam na srečo masivno mizo in je pri miru, ko sem ga kupil pa sem probal na navadni mizici in se je ekran zatresel že ob premikanju miške. (mogoče malo petiravam.)
razlika t220hd vs. t220 pa je edino da ma s tv tunerjem 5ms navadni pa 2ms odzivni čas.

Nasplošno sem z monitorjem zadovoljen,glede na to kaj ponuja za denar je res OK. Kupil sem pa s tv tunerjem,ker sem v študentu in mam tako dva v enem.
Če te še kaj zanima samo vprašaj.
dbanfy

Steinkauz ::

Mene edino moti k se plastika ob robu displeja tko sveti, da pol vidš odsev notr. Drugač pa super monitor za svoj dnar.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
12525228 (15916) OK.d
»

SAMSUNG T220

Oddelek: Kaj kupiti
103802 (1720) The Player
»

LCD z 2 HDMI (DVI) vhodoma

Oddelek: Zvok in slika
11849 (696) Buggy
»

IP TV na PC