Forum » Programska oprema » Gonilniki
Gonilniki
Robocop1 ::
Pozdravljeni!
Imam računalnik, ki nima priloženih gonilnikov za Windows XP, jaz pa imam nameščene prav te, ker mi Vista ni prav všeč. Torej problem je v tem, da originalnih gonilnikov, ki sem jih dobil zraven računalnika na XP-je ne morem naložiti, po netu pa se mi jih tudi ne da iskati, pa še ne vem če bodo vsi delali.
Zanima pa me, ali obstaja kakšen program (če obstaja, kako se mu reče? kje ga dobim?), ki bi sam iz interneta prenesel gonilnike za moj računalnik in operacijski sistem, ki ga imam nameščenega?
Imam računalnik, ki nima priloženih gonilnikov za Windows XP, jaz pa imam nameščene prav te, ker mi Vista ni prav všeč. Torej problem je v tem, da originalnih gonilnikov, ki sem jih dobil zraven računalnika na XP-je ne morem naložiti, po netu pa se mi jih tudi ne da iskati, pa še ne vem če bodo vsi delali.
Zanima pa me, ali obstaja kakšen program (če obstaja, kako se mu reče? kje ga dobim?), ki bi sam iz interneta prenesel gonilnike za moj računalnik in operacijski sistem, ki ga imam nameščenega?
Tr0n ::
Downloadas recimo CPU-Z in GPU-Z, kjer pogledas katero maticno plosco imas (in graficno ali zvocno) in potem gres na uradno stran od proizvajalca in downloadas.
Simple as that.
Simple as that.
Azrael ::
Zanimivo zastavljeno, skrivnostno in si želeti vse na pladnju.
Za prenosnike se dobi praktično vse , ni pa nujno, da na strani proizvajalca prenosnika. Za desktop zaenkrat tudi ni krize. Vedeti pa moraš kaj sploh imaš in potem poiščeš.
Za prenosnike se dobi praktično vse , ni pa nujno, da na strani proizvajalca prenosnika. Za desktop zaenkrat tudi ni krize. Vedeti pa moraš kaj sploh imaš in potem poiščeš.
Nekoč je bil Slo-tech.
misek ::
Obstajajo programi, ki si trenutne driverje shranijo in jih na novi instalaciji enostavno nalozis z nekaj kliki. Se pa ne spomnim imena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo ThinkPad E530C - kako vzpostaviti brezžično povezavo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3933 (1383) | ekran |
» | Namestitev windows XP in gonilnikov - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1854 (1702) | PrimoXD |
» | Nov računalnik - problem driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 2680 (2213) | Acies |
» | Nekaj vprašanj glede driverjovOddelek: Operacijski sistemi | 1917 (1797) | slatka_mala |
» | težave z interetomOddelek: Omrežja in internet | 1468 (1089) | Saintek |