Forum » Pomoč in nasveti » Asus A7V8X-X driverji (LAN)
Asus A7V8X-X driverji (LAN)
Fantocci ::
Imam težave z matično ploščo Asus iz naslova. Na disku je sveža inštalacija XP SP2 (po formatiranju), vendar mi nikakor noče sprejeti gonilnikov, najprej za LAN.
Gonilnike sem poiskal na tej strani:
http://www.driverstock.com/ASUS-A7V8X-X...
Procesor je AMD Barton 2600+
Javi, da v mapi ni pravega gonilnika za LAN... Naložil sem že VIA 4in1 (stari, najnovejši - več verzij, vmes odstranil in izvedel restart), med nalaganjem ne javi nobene napake ampak gonilnik je v nadzorni plošči še vedno z rumenim klicajem.
Kaj naj še poizkusim? Originalnega CDja od plošče ne najdem.
Gonilnike sem poiskal na tej strani:
http://www.driverstock.com/ASUS-A7V8X-X...
Procesor je AMD Barton 2600+
Javi, da v mapi ni pravega gonilnika za LAN... Naložil sem že VIA 4in1 (stari, najnovejši - več verzij, vmes odstranil in izvedel restart), med nalaganjem ne javi nobene napake ampak gonilnik je v nadzorni plošči še vedno z rumenim klicajem.
Kaj naj še poizkusim? Originalnega CDja od plošče ne najdem.
- spremenil: Fantocci ()
Fantocci ::
Hvala, sem delal s temi gonilniki, ampak ne pomaga. Še vedno mi noče naložiti gonilnika za LAN - niti sam (po tem, ko sem pognal VIA4in1) niti da mu ročno pokažem pot do LAN mape... Pravi, da notri ni pravega gonilnika.
Danes bom poizkusil gor naložiti WIN Millenium, samo za test, da vidim, ali je s ploščo vse v redu. Če bo tam LAN delal, je nekaj narobe z gonilniki ali z mojim postopkom inštalacije. Naj povem, da je plošča že normalno delala pri meni.
Danes bom poizkusil gor naložiti WIN Millenium, samo za test, da vidim, ali je s ploščo vse v redu. Če bo tam LAN delal, je nekaj narobe z gonilniki ali z mojim postopkom inštalacije. Naj povem, da je plošča že normalno delala pri meni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nadgradnjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (924) | piko1001 |
» | mrežna karticaOddelek: Omrežja in internet | 2285 (2027) | simon5029 |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5069 (4404) | BB4l |
» | Nerazumno resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1367 (1248) | MortalL |
» | Težave z onboard zvočno kartico!Oddelek: Strojna oprema | 1366 (1297) | speed machine |