Forum » Kaj kupiti » Zaščita za kable
Zaščita za kable
computer2 ::
Mene pa zanima ke bi se dal dobit kksne zascite za racunalniske kable. Da bi npr. dau neko zascito kablom v kisti da bi blo bolj urejeno mislim da sem nekje zaslediu neke crne zascite ki pridejo okoli kablov ne vem pa kje jih dobit in cena. Zato prosim za nasvete. Hvala.
C2D e7300(3300);ati 4850hd;550w;p31-ds3l;
krokar10 ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krokar10 ()
pingo76 ::
V obi-ju sem zasledil ene plastične "nalepke" z zanko. Skozi zanko pa vstaviš vezico. Smešno poceni.
Zgledajo tako:
http://cgi.ebay.com/NEW-Thomas-Betts-10...
Cena pa je bila 1-2EUR za 10 kosov.
Zgledajo tako:
http://cgi.ebay.com/NEW-Thomas-Betts-10...
Cena pa je bila 1-2EUR za 10 kosov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
Ja mogoče sem dal v narobno temo.
To bi rabil za zakriti kable od televizije navzdol po steni.
To bi rabil za zakriti kable od televizije navzdol po steni.
mr1two ::
Mora biti nujno poklrožna zadeve? Drugače se te, najbolje kar samolepilne kanale dobi v vsaki malo boljši elektro trgovini.
Lahko da imajo te polkrožne tam. Se mi zdi pa da je veliko več običajnih, kvadratnih(pravokotnih) po teh trgovinah. NIK- slovenski izdelek samo pravokotne zadeve Neri system
Se ti pa splača vzet- ali dvostranski samolepilni za pritrdit ali pa da je že kar sam kanal samolepilni- ne rabiš orodja, ni treba vrtat... skratka zelo zelo enostavna montaža.
Se ti pa splača vzet- ali dvostranski samolepilni za pritrdit ali pa da je že kar sam kanal samolepilni- ne rabiš orodja, ni treba vrtat... skratka zelo zelo enostavna montaža.
Ja zgleda, da bom za prvo silo res moral dati pravokotne.
Čudi pa me, da to v Sloveniji nihče ne prodaja.
Čudi pa me, da to v Sloveniji nihče ne prodaja.
Saj verjetno je kje, samo jaz nisem šel za tem. Pravim le, da pravokontne imaš povsod, ta okrogle pa najverjetneje ne. Če si iz LJ se ti mogoče splača it v kak merkur, če ne drugega pa pravokotne vzameš pa je.
LP
LP
fosil ::
Kar se prve sile tiče, te opozarjam da je te samolepilne kanale zelo težko dol dobit. Primejo kot hudič in ko jih daješ dol lahko zraven še kakšen kos ometa dol potegneš. Tako da jaz nebi tega uporabljal kot začasno rešitev za par mesecev.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | siol tv - dve televizijiOddelek: Pomoč in nasveti | 11088 (10924) | dottor |
» | Napeljava kabla od telefonske vtičnice do omariceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1983 (1741) | VolkD |
» | Napeljava UTP kablaOddelek: Omrežja in internet | 4750 (4290) | All |
» | Internet Weather (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14646 (11193) | Spc |
» | Kako napeljati audio kable po steni iz sobe v soboOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2158 (1977) | umetnic |