Forum » Programska oprema » pravice za snemanje cdjev v nerotu
pravice za snemanje cdjev v nerotu
alesrosina ::
Kako nastaviti pravice neadminstratorskega uporabnika (gost), da bo lahko snemal CDje z nerotom, ce je bil nero instaliran pri administratorju.
uporabljam Nero v.5.5
Hvala za pomoc.
uporabljam Nero v.5.5
Hvala za pomoc.
alesrosina ::
al pa ce u helpu pise da se u 5.0 ni dal zdej pa se kao da sam je ful nejasno razlozen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alesrosina ()
Lime ::
Da se! Meni je ratalo, samo sem pozabil kako. Je bilo opisano na forumu pred časom. Nekaj moraš spremeniti v registru.
ender ::
če se prav spomnim sem nekje prebral, da novejše verzije Nerota ne omogočajo več pečenja kot obični user
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
jure1873 ::
pomoje se ne da. v helpu neki piše da naj bi se pokazala neka dodatna možnost v nastavitvah od nerota ampak mislim da je ni
roscha ::
Start - settings - control panel - administrative tools - local security
Policy - local policies - security policy
Restrict CD ROM access to locally logged-on user only -> ENABLED (po defaultu je disabled)
To moraš seveda naredit kot Admin. in zadeva dela. Malo drugače je če je
računalnik del domene, ker domenske nastavitve prevladajo nad lokalnimi nastavitvami.
by!
Policy - local policies - security policy
Restrict CD ROM access to locally logged-on user only -> ENABLED (po defaultu je disabled)
To moraš seveda naredit kot Admin. in zadeva dela. Malo drugače je če je
računalnik del domene, ker domenske nastavitve prevladajo nad lokalnimi nastavitvami.
by!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win srv 2003 - file sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2219 (1384) | Eureka |
» | WinXP in varnostOddelek: Operacijski sistemi | 1003 (857) | Mr.B |
» | dostop do računalnikov v mreži - vedno do njih z geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 1599 (1267) | ToniT |
» | Nero-Burning Rom in Win2000?Oddelek: Programska oprema | 1203 (991) | Lime |
» | Guest v w2kOddelek: Operacijski sistemi | 1307 (1138) | ABX |