» »

WinXP in varnost

WinXP in varnost

tx-z ::

Imam WinXP pro, particije mam NTFS, pa me zanima kako bi naštelu te dostope do map itd. Kr če dam desno tipko na neko mapo pa lastnosti, tm pol ni tistga zavihtka Varnost. Kako bi to vklopu? Pa tut kako bi naštelu da ma določn uporabnik lahko npr. dostop samo do internet explorerja pa ničesar druzga, torej da je recimo start meni, tm je sam internet explorer pa na namizju isto pa da ni nbenih desnih klikov na namizju, da bi lahko kej naštelu..no za take stvari, kako se to naštela, al rabm za to posebi program? če, ker?
tx-z

BaRtMaN ::

RTFM! >:D Celo se najde tole v Help od WinXP:

To display the Security tab:

1. Open Folder Options in Control Panel.
- Click Start, and then click Control Panel.
- Double-click Folder Options.

2. On the View tab, under Advanced settings, clear Use simple file sharing [Recommended].

a nben ne ve? ..aja..kok je limit da odgovorim samo zato da bi spet bla tema višje?, da bi jo drugi spet "vidl" :)
tx-z

moj_nick ::

Piše v pravilih
110111001001010001010000

a res nben ne ve?
tx-z

MCSE ::

Poišči si na MS supportu. Drugače si lahko spreminjaš local security policy, v control panelu ali pa prek importa v mmc.

Preden štartaš si shrani trenutne nastavitve.

Editiraš lahko vse security nastavitve, in deny-aš kar želiš, vendar to velja za vse userje, zato preden se zakleneš, si naredi account, ki nima read preavic za policy, ker če se zakleneš ven boš moral inštalirat na novo.

Drugače pa MS support.

Mr.B ::

Če si appalyla GP na Administratorja, potem samo pod windows klikne pravi direktorij, in daš Admin denay, vola, ni potreben reinštal. Išči google.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Xp] Kako jih zaklenit v nulo?

Oddelek: Operacijski sistemi
162499 (2131) Ice-Heki
»

kako narediti skupno rabo mape točno določeni osebi v omrežju?!

Oddelek: Omrežja in internet
82422 (2247) kulSMS
»

Popravljanje datotek-.jpeg (slik)

Oddelek: Pomoč in nasveti
81293 (1167) amigo_no1
»

Logitech MouseWare bug (?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
272199 (1795) Swiwer
»

Win XP security