Forum » Strojna oprema » Vezanje diska v slave???
Vezanje diska v slave???
Hux ::
Mam en stari Maxtor 6.4GB in nevem kak ga naj vezem v slave mode. Prej je bil to moj primarni disk zaj pa bi ga rad v slave uporabo. IBM ma narisano kak se veze to in to ampak ta pa nima nic in tudi dobene dokumentacije nimam o tem.
Matty ::
Verjetno mislis jumperje...
Mislim, da ima moj Maxtor 40Gb iste pozicije jumperjev za slave in master kot pokojni IBM 40Gb (slava mu, zdrzal je celih 8 mesecev!!). Moj drugi disk Quantum 20Gb ima tudi isto...
Tko da... mogoce mam sam sreco...
Mislim, da ima moj Maxtor 40Gb iste pozicije jumperjev za slave in master kot pokojni IBM 40Gb (slava mu, zdrzal je celih 8 mesecev!!). Moj drugi disk Quantum 20Gb ima tudi isto...
Tko da... mogoce mam sam sreco...
ender ::
če ne gre drugače, poizkušaj z različnimi nastavitvami.
BTW: poglej, če je kaj napisano na vezju (vzporedno z mostički, ponavadi piše SL=slave, MS=master, CS=cable select)
BTW: poglej, če je kaj napisano na vezju (vzporedno z mostički, ponavadi piše SL=slave, MS=master, CS=cable select)
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
SuperHik ::
pejt na net , tam vse piše.
čist za vsak Disk se najdejo nastavitve juperjev.
Cya
čist za vsak Disk se najdejo nastavitve juperjev.
Cya
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo počasna inštalacija VisteOddelek: Operacijski sistemi | 1492 (1271) | dejcii |
» | NEC ND-4571A problemOddelek: Strojna oprema | 1331 (1176) | Tugo |
» | Dva hdd na enem kablu - vrstni redOddelek: Strojna oprema | 1542 (1363) | SasoS |
» | Premalo diska...?Oddelek: Strojna oprema | 986 (849) | boštjan |
» | KAKO PRIKLOPITI ŠE EN TRDI DISK??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1918 (1595) | Sandi79 |