Forum » Programska oprema » Program za analizo zvoka
Program za analizo zvoka
cojss ::
no, jaz pa iščem en program ki bi mi omogočal analizo zvoka preko mikrofona ali line-ina. potreboval bi ga za kalibraicijo domačega kina. tako da mora meriti jakost zvoka in spektralni analizator.
enkrat sem že imel podoben program pa se je potem s formatom izgubil. tako da če kdo pozna kaj takega, se priporočam. lahko je plačljiv, najbolje pa bi bilo, če bi bil kak opensource :)
enkrat sem že imel podoben program pa se je potem s formatom izgubil. tako da če kdo pozna kaj takega, se priporočam. lahko je plačljiv, najbolje pa bi bilo, če bi bil kak opensource :)
cojss ::
sem preskusil Audacity in morem reči da je kr fajn program, ampak v bistvu to ni to kar jaz potrebujem. ker jaz ne rabim programa za snemat audio ampak za real-time analizo, ki mora met en prikazovalnik trenutne jakosti zvoka in en spektralni analizator od 20 Hz do 20 kHz. fajn bi pa bil še kak generator zvoka s sweepom in tonom z nastavljivo frekveco, prav tako od 20 Hz do 20 kHz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miti o zvoku pri PC-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14261 (12430) | Nummy |
» | Spektralni analizatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4445 (3162) | AtaStrudl |
» | Komarjevo zvonjenje (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7626 (5182) | OwcA |
» | woofer vs nizkotonecOddelek: Zvok in slika | 4469 (4116) | BluPhenix |