Forum » Zvok in slika » Slika prenosnik HP 6735s
Slika prenosnik HP 6735s
Tsunami ::
Pozdrav...
Zanima me naslednja stvar...! Imam zgoraj omenjen prenosnik ter nameščene driverje za grafiko iz uradne strani HP. Opažam, da med gledanjem npr muvija na youtubu filmček trokira...ko ga povečam čez cel ekran pa deluje OK. Je tukaj mogoče kak problem z driverji grafike...???
Lp Tsunami
Zanima me naslednja stvar...! Imam zgoraj omenjen prenosnik ter nameščene driverje za grafiko iz uradne strani HP. Opažam, da med gledanjem npr muvija na youtubu filmček trokira...ko ga povečam čez cel ekran pa deluje OK. Je tukaj mogoče kak problem z driverji grafike...???
Lp Tsunami
ModriN96 ::
Probi inštalerat drajverje iz uradne strani proizvajalca grafične(intel, ati, sis, nvidia)... pa nalož si še flash player 10.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 in driverji za lenovo 3000 n200Oddelek: Operacijski sistemi | 1962 (1572) | r3dkv1c4 |
» | Samsungova programska oprema sama izklaplja Windows UpdateOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10806 (6968) | Beernarrd |
» | High Definition Audio device - Težave Z Namestitvijo & Code 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 2681 (2517) | nooby |
» | IRQL error (BSOD)Oddelek: Pomoč in nasveti | 993 (906) | denial |
» | DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL BSODOddelek: Strojna oprema | 1439 (1258) | Death Knight |