Forum » Konzole » Ali se da igrati Gran turismo 5 prologue na kontroler (gamepad) ???
Ali se da igrati Gran turismo 5 prologue na kontroler (gamepad) ???
ZuPk0 ::
zanima me ce mi iz lastnih izkusenj lahko poveste ali se da igrati gran turismo 5 na ps3 kontroler ali je nujno potreben volan ?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
ZuPk0 ::
hvala tron ampak me zanima ce se da normalno vozit z kontrolerjem ali je vseeno bolje imeti kaksen G 25 logitek ?
Berserker ::
Da pa to igro tržijo po 50 ali 60 € je pa največja bedarija kar se jo videl, namreč ko pride ven orginal(baje 2012 ali 2011; lahko pa tudi 2010) bo ta demo brez vrednosti in takrat boš pomislil za kaj si moral dat tistih ušivih 60 € za eno bogo demotko ?!
laught ::
60 eu?kolk vem pride 40 eu,in maš not okrog 70 avtov...kar niti ene dirkačine v celoti nimajo...
Berserker ::
Ja pa vseeno so na začetku po 60 € tržili za zdaj nevem točno ampak da demo tolk pride pa je višek. Vsaj ceno 10 ali pa 20 € bi dali pol leta pred izzidom orginala pa bi zastojn talali.
Gr0unD Zer0 ::
meni osebno brez volana niti več za vozit ni... ampak če nisi navajen na volan, gre tudi z padom relativno solidno vozit...
roli ::
Ja pa vseeno so na začetku po 60 € tržili za zdaj nevem točno ampak da demo tolk pride pa je višek. Vsaj ceno 10 ali pa 20 € bi dali pol leta pred izzidom orginala pa bi zastojn talali.
Kje si pa 40 EUR našel? Jaz sem z poštnino iz velike britanije takoj po tistem, ko je igra izšla zanjo dal 25EUR. Sedaj pa je še cenejši:
http://shop.gameplay.co.uk/webstore/pro...
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delo v tujiniOddelek: Loža | 4783 (1849) | rhitekt |
⊘ | Dirkanje z formuloOddelek: Igre | 1791 (1410) | Tilen |
» | Call of Duty1 se sesuje?Oddelek: Igre | 688 (622) | bajsibajsi |
» | GTA 2 preko interneta?Oddelek: Igre | 1623 (1556) | Shybby |
» | zanima me! Če imate v posesti "piratske" verzije iger in programov! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5552 (4326) | flipflop |