Forum » Konzole » PlayStation Store
PlayStation Store
Michaelosz ::
Pozdravljeni!
Ker Slovenija nima podpore za PS Store, me zanima kako naj opravim nakup preko prej omenjene aplikacije. Probal sem že z ustvarjenim US(United States) profilom, vendar ni delovalo. Zanimam se namreč za nakup Adidas Live Season dodatka.
Če imate kakršnekoli izkušnje s kupovanjem preko tega, bi vam bil zelo hvaležen za pomoč.
Lp, Miha
Ker Slovenija nima podpore za PS Store, me zanima kako naj opravim nakup preko prej omenjene aplikacije. Probal sem že z ustvarjenim US(United States) profilom, vendar ni delovalo. Zanimam se namreč za nakup Adidas Live Season dodatka.
Če imate kakršnekoli izkušnje s kupovanjem preko tega, bi vam bil zelo hvaležen za pomoč.
Lp, Miha
jamiroq ::
mam podoben "problem": rad bi kupoval z ameriskega steama. poizkusil sem z vpn tunelom v ameriko (preko purevpn), vendar je delovalo le na pol; cene na steamu so bile v dolarjih, izbor iger je bil evropski (tudi preko obicajnega brskalnika, ne le v aplikaciji!), ko sem zelel kupiti igro (ki je, btw, precej cenejsa kot v eu trgovini - $10 vs 20 eur) mi je napisalo, da na trenutni lokaciji ne morem uporabiti svoje placilne kartice.
se je kdo ze ubadal s cim podobnim?
se je kdo ze ubadal s cim podobnim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 154009 (18338) | ruski76 |
» | Za katere spletne storitve plačujete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15662 (13095) | medus |
» | Nova zmaga za Apple v pravni bitki s Samsungom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 30076 (26839) | bluefish |
» | Kupil bi tablico a sem v dvomih? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21958 (20507) | Keyser Soze |
» | HTC Touch2 ali Samsung Galaxy Spica? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9797 (5961) | Jebac18 |