Forum » Igre » Legenda LEGEND
Legenda LEGEND
Jack69 ::
Naslednje leto pričakujemo veliko gadurskih igric Katera mislite da bo najbolj gadna: Doom 3, QuakeIV, Ureal turnament 2003, Ureal 2,... in zakaj?
Zakaj??? Začaj!!!
By: Jack
Jast bi reku da bi pršle bol teško letos..
Npr. Duke Nukem For(n)ever
kdaj so jo že napovedali pa še ni pršla
Npr. Duke Nukem For(n)ever
kdaj so jo že napovedali pa še ni pršla
Zakaj??? Začaj!!!
Area_51 ::
Duken Nuken Forever naj bi štiri leta po Duken Nuken 3D vsaj tako mislim. To se pravi nekje to leto ali pa najkasneje naslednje. Halo-pričakujem vsaj jaz, Homeworld 2, Half-Life 2.
Area 51
Fury ::
UT 2003 bo junija, potrjeno.
DoomIII je napovedan za 2003 sam bo zihr za bozic 2002, ker je ID use spile za nov let izdal.
Unreal2 bo nasledn let pomoje pa q4 tut.. 1. 1/4 2003
DoomIII je napovedan za 2003 sam bo zihr za bozic 2002, ker je ID use spile za nov let izdal.
Unreal2 bo nasledn let pomoje pa q4 tut.. 1. 1/4 2003
Res bomo videli, ker to kar je rekel Fury je resnica, Zdej pa lahko samo sedimo doma in nestrpno čakamo na prihod posamezne igre, pa vsako tolko it v trgovino in kupit nov procesor in grafično...
Area 51
PA povej, kaj pa je tebi všeč in kaj ne.
Streljačine dirkačine
simulacije
avanture
strategije
šport
arkadne
namizne
miselne ...
Pa kera igra ti je najbolša.???
Streljačine dirkačine
simulacije
avanture
strategije
šport
arkadne
namizne
miselne ...
Pa kera igra ti je najbolša.???
Area 51
Vs kar si naštel razen prve!! Naj boljše so mi-igre- commandos2, stronghold THPS3,..... in AOE2
Soni ::
Jaz sem jo že igral in se mi zdi uredu.Sej se jo da dobit Duke Nukem mislim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Soni ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Duke Nukem Forever (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 98311 (15974) | Testman42 |
» | Igre v letu 2010. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 28750 (25417) | Berserker |
» | 3D Realms šli rakom žvižgat, Duke Nukem Forever tudi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 12516 (6852) | T-Majo |
» | Duke Nukem Forever "mogoče" letos (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 10161 (7203) | edge540 |