Forum » Operacijski sistemi » Acer Aspire One
Acer Aspire One
ttommy ::
Pozdravljeni
Kupil sem Acer Aspire One in ima naložen Windows XP Home angleško verzijo.
Zanima me,ali se za ta operacijski sistem da dobiti pack za slovenski jezik,kot pri XP professional?
Hvala za odgovore in vesele praznike vsem,ki bodo to prebrali...
Kupil sem Acer Aspire One in ima naložen Windows XP Home angleško verzijo.
Zanima me,ali se za ta operacijski sistem da dobiti pack za slovenski jezik,kot pri XP professional?
Hvala za odgovore in vesele praznike vsem,ki bodo to prebrali...
Gamer
A res nobeden ne ve?
Sem že vse živo preiskal in nič pametnega ne najdem.Sigurno mora nekje obstajati direkten download-a kdo ve link?
Imam namreč XP home servis pack3.Rad bi pa naložil slovenski language pack.Dajte no,pomagajte....
Sem že vse živo preiskal in nič pametnega ne najdem.Sigurno mora nekje obstajati direkten download-a kdo ve link?
Imam namreč XP home servis pack3.Rad bi pa naložil slovenski language pack.Dajte no,pomagajte....
Gamer
LuGi ::
Tema ze obstaja - windows xp home edition in language pack
Direkten link je samo za Pro(MS site). Home pa verjetno samo na travniku
Direkten link je samo za Pro(MS site). Home pa verjetno samo na travniku
Tema je stara in ne nudi nič pametnega.Kaj je res takšen problem nekomu,ki to ve napisat malo pomoči?
Windowse imam licenčne gor,ampak so v angleščini.
Dajte no,bo pomagal kdo?
Samo povejte,če obstaja za XP home SP3 slovenski dodatek...?
LP
Windowse imam licenčne gor,ampak so v angleščini.
Dajte no,bo pomagal kdo?
Samo povejte,če obstaja za XP home SP3 slovenski dodatek...?
LP
Gamer
Potem mi pa povej po kateri poti pridem do travnika,kjer lahko utrgam dodatek...ZS,please,če veš.
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10606 (5027) | bluefish |
» | Slovenski uporabniski vmesnik za XP-HomeOddelek: Operacijski sistemi | 1500 (1381) | tursiops |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14076 (13019) | SaXsIm |
» | Ali velja licenca WinXP home v ital. jeziku tudi za angl. verzijo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2050 (1583) | nurmaln |
» | XP pro/home slo language packOddelek: Operacijski sistemi | 6447 (4915) | Lith |